pondělí 30. září 2019

Spona plastová

Zavedením a provlíknutím pásku sponou . Crocodile Hair Clips Yellow - plastová spona na vlasy 15cm - žlutá. Spona plastová 40mm- trojzubec černý. Laclová spona plastová na popruh ( kšandy) šíře mm.


Hledáte spona plastová mm trojzubec černá? U každého zboží si můžete zjistit i jeho .

Plastová spona neboli trojzubec 10mm. Tato plastová spona má mírně prohnutý tvar, proto se skvěle hodí na výrobu outdoorových náramků neboli paracord. Korálky plastové bílé kulaté vel.


Spojení touto sponou je rychlé a vysoce . Galanterní zboží určené k dalšímu tvoření. Vhodné pro výrobu outdoorových náramků, tašek a pod. Celek se skládá ze spony , plíšku, krycí lišty se dvěmi šoupátky.


Informace produktu 6dopisová spona plastová , tvar V, mm. Nabízíme vám je kusově i ve větších baleních, protože u nás můžete nakupovat jako .

Ochranné plastové hrany 39x32x9mm. Speciální vlastnosti použitého materiálu umožňují extrémní zatížení - dokážou držet j. Chráněné mezinárodním patentem. Schneider RSZR2Upevňovací spona , plastová (obj.množství ks) RSZR2upevň. Spony navléknuty na měděný drát po ks. Po nasunutí na vodící lištu Tackeru je potřeba drát odstranit.


Archivační spona plastová FELLOWES, zavírání vrchní, bílá, ks. Dvoudílná, plastová spona k archivování dokumentů. Umožňuje rychlé a snadné přenesení.


E-shop Kutil-Florenc i kamenná prodejna pro kutily, plastové spony , provaznictí, domácí potřeby a další potřeby pro kutily. Vyberte si ze široké nabídky produktů . VÁZACÍ SPONA PLASTOVÁ Vázací spony plastové zajišťují vysokou bezpečnost páskovaného sortimentu bez poškození vázaného materiálu. Jsou vyrobeny z pevného plastu a snadno se zatloukají speciálním kladivem.


DOPISNÍ SPONA PLASTOVÁ ,TVAR V 30KS 25MM 622. Dekorační spona s posunovačem o velikosti 5cm- sada, černá. Vhodné na kabelky, pouzdra a taštičky, slabé obojky.


Sada obsahuje: 1x plastová spona.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky