pátek 27. září 2019

Termostatická hlavice bezdrátová

Bezdrátová programovatelná termostatická hlavice eQ-MAX! Termostatická hlavice systému MAX! Vlastnosti bezdrátové digitální hlavice PH-HD20: Je prvek ovládající ventil na radiátorovém.


Sada obsahuje bezdrátové termostatické hlavice , které se instalují na ventily topných těles (radiátorů). Měří teplotu v místnosti a odesílají ji do Chytré krabičky.

Součástí systému je také termostatická hlavice HR92EE, která se nasazuje na . Popis produktu: lektrická bezdrátová termostatická hlavice HomeMatic je schopná regulovat pokojovou teplotu a přizpůsobit se vašim individuálním potřebám. Elektronická bezdrátová termostatická hlavice. Symbol antény ( ) indikuje, že existuje bezdrátové spojení se spárovanými . Digitální termostatické hlavice (programovatelné termostatické hlavice ) na radiátor. Honeywell Evohome HR92EE je bezdrátová hlavice pro topná tělesa.


Danfoss Living Connect - bezdrátová programovatelná hlavice. HR– „Pohon“ pro radiátory ovládaný vzdáleně přes evohome jednotku nebo chytrý telefon (tablet) Cenově dostupnější verze HR92.

PH-HDbezdrátová termostatická hlavice. HRje elektronická termostatická hlavice s moderním designem. Vzhledem k bezdrátové komunikaci po frekvenci 8MHz lze hlavici snadno integrovat v . Popis: s Bluetooth, eQ- CC-RT-BLE ks 600 . Topení navíc spolupracuje např. S touto sadou můžete ovládat Váše topení odkudkoliv, pomocí aplikace ve Vašem chytrém telefonu.


Cube umožňuje nastavit a ovládat všechny . U inteligentního vytápění je důležitá především. Díky těmto hlavicím ušetříte až 37 . Servopohon topného tělesa je elektronický . Prostorová teplota může být nastavena . SALUS TRV28RFM bezdrátová termostatická hlavice. Tento typ regulace Vám přinese kontrolu . Tato bateriemi poháněná termostatická hlavice může jednoduše nahradit většinu . Afbeeldingen (klik op de foto): . Tato termostatická hlavice je schopna regulovat teplotu v místnosti také autonomně bez nutnosti začlenění do systému MAX!


Nová bezdrátová digitální termostatická hlavice s PODSVÍCENÝM displejem s možností centrálního řízení pomocí PH-CJ37!

Inteligentní termostat pro topná tělesa ovládá topná tělesa u vás doma v závislosti na vaší poloze: vytápí váš domov právě ve chvíli, kdy jste na cestě domů a . Upozornění: Tato hlavice není Z-Wave zařízení. Její stylový a praktický design vypadá dobře kdekoliv, přičemž funguje s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky