čtvrtek 31. října 2019

Měděná trubka svitek

Výrobce KME prodej pouze m svitek , cena za m, v objednávce uvádějte množství metrů v násobcích 50. CU TRUBKA DN- Měkká ( svitek 25m) SUPERSAN. Můžeme Vám uříznout jakoukoli délku. Trubku lze krásně ohýbat pouze rukou bez nutnosti používat . CU - měděné trubky a roury, BOMA Milevsko. Cu trubka 6mm měkká – skladem.


Trubky jsou na konci uzavřené víčky nebo zátkami z PVC nebo jsou. Měkké trubky z čisté mědi pro chladicí okruhy tepelných čerpadel. Měděné trubky - měkké svitky. Frigotec měděná trubka Cu 6xměkká m ve svitku. Jejich výhodou je velice snadná manipulace, měď je měkká, trubky se snadno ohýbají.


K častému použití měděných trubek a tvarovek v oblasti plynových. Ve svitcích se ovšem dodávají pouze trubky v provedení měkkém (R 220) . Dodáváme měděné a hliníkové ploché i kulaté tyče a profily pro použití v. Nerozebíratelné spoje měděných trubek. Tyto trubky jsou nakupovány buď ve svitcích , nebo v tyčích. Další nedílnou složkou sortimentu jsou mosazné, bronzové, měděné a ocelové komponenty. Zemnící páska CU ZS16- svitek 10m.


Balení: trubka měkká - svitky v kartonech . Páska měděná uzemňovací ZS - svitek m. Distanční držák pro ochrannou kabelovou trubku . Každý svitek zabalený ve fólii, na paletách. Průměr: mm, tloušťka stěny: mm. Běžná cena: 10Kč s DPH Naše cena: 9Kč s . Trubky z polotvrdé a tvrdé mědi mají uplatnění v ostatních rozvodech teplé vody. Svitek měděné trubky s ochranným pláštěm o délce . MS tyče, Mosazné tyče, mosazné tyče tažené, mosazné trubky , mosazné svitky , měděný plech.


MĚĎ - plechy, desky, svitky , pásky, tyče ploché, tyče kruhové, tyče čtyřhranné. Technická data cuprotherm CTX - flexibilní měděné trubky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky