pondělí 28. října 2019

Motobaterie test

Gelové motocyklové akumulátory YUASA – také jste to již slyšeli? Také myslíte, že když „gelovku“, tak Yuasa? Motobaterie , tračkní baterie a baterie do osobní elektroniky. Test dále odhalil rozdíly z hlediska kapacity a životnosti baterií.


Vybitá motobaterie není schopna startu, v horším případě neotočí startérem a nerozsvítí ani kontrolky na palubní desce. Takovou baterii je třeba co nejdříve nabít .

Výhra bude slavnostně předána dne 24. KTM Test day, kde jste všichni vítáni! Nepodceňte kontrolu autobaterie nebo motobaterie. Akumulátor, jinak autobaterie nebo motobaterie.


Co může test autobaterie odhalit? I přes zdánlivou podobnost a přesto, že mnoho lidí považuje AGM baterie za gelové, existuj rozdíl mezi technologií AGM a GEL. Testovacím zařízením zjistíme technický stav autobaterie a nebo zařídíme její výměnu.


In huis gebruik je verschillende batterijen die soms door elkaar gehaald kunnen worden.

Weet je niet meer of een bepaalde . EN (v A) : 2A , razeni polu : , Spodní provedení : B, Baterie : AGM-baterie ,. Kapacita baterie (Ah):, 10Ah. Test za studena dle EN (A):, 150A. ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM TESTU AUTONABÍJEČEK.


V časopise Autotip vyšel srovnávací test autonabíječek německé zkušebny GTÜ a hádejte . Je to inteligentní nabíječka MXS 5. Startovací baterie, autobaterie, motobaterie Trakční baterie Staniční a Záložní baterie. Při prodeji akumulátoru provádíme diagnostiku a zátěžový test aku. Dodáváme autobaterie, motobaterie , trakční baterie, olověné záložní akumulátory, spotřební a průmyslové akumulátory pro široký záběr použití, kvalitní baterie . Prodáváme autobaterie a motobaterie VARTA,.


Při výběru autobaterie musíte vzít v potaz několik důležitých parametrů. Pokud by váš výběr probíhal bez patřičného uvážení, mohli byste narazit na problémy . Motobazar Motosport Soukup poskytuje prodej motocyklů, servis motocyklů, výkup motocyklů, dále snížení výkonu, prodej motobaterií apod. BATERIE, hodnocení(podíl hodnocení), kapacita (), studený start (), spotřeba vody (), nabíjení () . Test trvá několik vteřin a výsledkem testu je kapacita akumulátoru v Ah.


CCA pro 12V motobaterie a autobaterie.

I na to existuje kontrolní test : při startu by napětí nemělo klesnout pod deset voltů. Hodnoty však ověříte pouze multimetrem přímo na autobaterii .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky