úterý 29. října 2019

Navrtávací pas na pe

Kó Název, Jednotka, Hmotnost, Cena bez DPH. Pas navrtávací přírubový výstup. Provedení s kulovým kohoutem a se šoupátkem slouží k navrtání potrubí z oceli a litiny pod tlakem vody.


Ovládání pomocí zemmní soupravy s jednotným . PP navrtávací pasy na potrubí - PE samosvěrné tvarovky VDL. Dokumenty: Hawle navrtávací pásy , JMA navrtávací pásy a přípojky.

PVC a PE použijte navrtávací pas obj. Umožňuje připojení odbočky z pružného potrub LDPE mm nebo SWING JOINT na sekční rozvod z běžných PE trubek mm. Naše cena 4Kč (EUR). Navrtávka integrovaným vrtákem nebo . Připojovací tvarovka ELYSEE pro PE potrubí.


Použití : Pro boční navrtání zavodněného potrubí a následnou montáž domovní . PE 1RC,tvárné litiny GGG a oceli s provozním tlakem do barů,. Plastové, alebo mechanické PE navrtávacie pásy so závitom sa používajú na rozvod pitnej vody TUV, napríklad .

HOD navrtávací pas , pro potrubí z PE a PVC, PN 1 DN 50. SP Plus přes vnitřní závit na sekční rozvod z běžných PE trubek 2. Nabídka navrtávacích pásů s výstužným kroužkem pro potrubí 25mm až 1mm. Velikost závitu navrtávacího pásu až 2. Doporučujeme Vám tyto podobné produkty: . Jeho súčasťou je predĺžený navrtávací nôž z nerezovej ocele o. Plastové, nebo mechanické navrtávací pásy se závitem se používají na rozvod pitné vody TUV, například od . Na prepojenie s postrekovačmi je možné použiť: quick joint . NAVRTÁVACIE PÁSY PN EXTRA ZOSILNENÉ, Najkvalitnejšie pásy v SR, extra veľká tesniaca guma, jedinné doporučované navrtávacie pásy na hlavný rad . Navŕtavací pás HAWLE HACOM s pripojovacím závitom 2“ namontovať na liatinové alebo oceľové potrubie.


D1bKLADEČSKÉ SCHÉMA VODOVODU. Polyethylen ( PE ) – materiál pro rozvody vody a plynu. Polypropylenové svěrné spojky iJOINT a mechanické navrtávací pasy jsou určeny pro rychlé a. Hrdlové šoupátko pro potrubí z PE a PVC z tvárné litiny.


Vevařovácí šoupátko s PE vevařovacími konci z tvárné litiny č. Elektrotvarovky PE 1SDR a SDR 17. Univerzální navrtávací pas č. VODOVODNÍ ŘAD PE NAVRTÁVACÍ PAS stavební čára.

Svěrné spojky pro PE trubky – POLYFAST. Podlaha vodovodní přípojka PE( 32x0). Pracovní sestavení nářadí a přiřazení jednotlivých nástrojů může být odlišné podle výrobce Vámi použitého navrtávacího pasu. Speciální vrták do trubek PE a PVC.


Odběrná místa: Brno, Jihlava. Nacházíte se na: Target pumps (úvod) PE program .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky