čtvrtek 26. prosince 2019

Navrtávací pas pro pe potrubí

Pryžová těsnění obou polovin HAKU- pasu doléhají celou plochou k povrchu potrubí z PE nebo PVC a pro usnadnění montáže jsou nalepena do pasu. PP navrtávací pasy na potrubí - PE samosvěrné tvarovky VDL. Navrtávací pas (bez uzávěru) HOD typ 5- Navrtávací pas (bez uzávěru). Konstrukční charakteristiky: ○ robustní konstrukce . JMA HOD TYP 5navrtávací pas DN8 pro PVC a PE -H s mosazným.


NAVRTÁVACÍ A UZÁVĚROVÉ PASY pro litinové, ocelové, PE a PVC potrubí.

Utahovací momenty pro montáž . Použití: vysazení odbočky s trubkovým závitem na potrubí. PLASTIK planžeta navrtávací pas na plastové potrubí s planžetou. Připojovací tvarovka ELYSEE pro PE potrubí. PE – Polyetylén (druh materiálu potrubí používaného k berstliningu).


Popis napojení: Univerzální navrtávací pas se závitovým výstupem, uzávěr tvoří šoupátko domovní přípojky z litiny, s vnějším. SP Plus přes vnitřní závit na sekční rozvod z běžných PE trubek 2. Internetový obcho dovoz po celé ČR - Tlakový, plastový PE navrtávací pás se. Použití : Pro boční navrtání zavodněného potrubí a následnou montáž domovní .

HOD navrtávací pas , pro potrubí z PE a PVC, PN 1 DN 50. Nabídka navrtávacích pásů s výstužným kroužkem pro potrubí 25mm až 1mm. Velikost závitu navrtávacího pásu až 2. Polypropylenové svěrné spojky iJOINT a mechanické navrtávací pasy jsou určeny pro rychlé a. Přehled vhodných typů opravných pasů pro různé potrubí.


Tento navrtávací pas je kompletně vyroben nerezové oceli 1. P ivád cí ad je vodovodní potrubí , které napájí vodárenskou soustavu m sta (obce ). Na ochranu ovládacích konc zemních souprav pro navrtávací pasy s uzáv . Jednoduché vytvoření odbočky, navrtávací pas se pouze nasadí na potrubí a po utažení . Pro kvalitní a bezproblémovou montáž, dlouhodobé a bezpečné užívání . Pas navrtávací PLAST s kulovým kohoutem G DN 50. Odbočovací navrtávací T-kus s. K navrtávání otvorů do vodovodního potrubí z kovu nebo plastu za účelem zřízení. K realizaci vodovodní přípojky za použití navrtávacích pasů s vnitřním závitem v. G1½” a G2”, nebo zakončených koncovkou pro PE , PP a PEX potrubí Ø32. Dočasné zajištění ocelového potrubí do DN 2mm m. Montáž navrtávacích pasů DN 150.


Elektrotvarovky FRIALEN jsou určené pro spojování potrubí z PE 10 PE 8 PE 6 PE 5 PE -LD a PE -Xa. HACOM uzávěrový pas pro navrtávky pod tlakem č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky