úterý 31. prosince 2019

Nerez jekl praha

Nerezový jekl broušený (AISI 3brus K320). Tyto jekly vám bez problémů nadělíme na požadované rozměry, ale prodáváme je pouze na . Ocelový nerezový uzavřený profil, čtvercového tvaru s podélným svárem. Nerez - korozivzdorná ušlechtilá ocel.


Povrchová úprava - broušený na zrno 240.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Trubka vhodná pro sestavení zábradlí. Je-li v pátek svátek,, - 15.


Vyrobeno z materiálu jekl 50x30mm. Prodám 3ks nerez jekl 40x20x1. Vlastní odvoz Praha Kus 50- celkem 15ks jako celek. CZ -60x40x- Jekl hladkýVhodné pro všestranné použití např. Velkoobchod nerezového materiálu v.

Nabízíme nerez , nerezová ocel, nerezový materiál, děrované plechy, svitky, trubky. Kč , Staré Město nový nerez regál, vařený nerez plech tl. Z tohoto materiálu firma nabízí plechy, trubky, jekl profily a kruhové a ploché i . L, U, T, armatury, spojovací materiál a příslušenství pro zpracování nerez ocelí. Obdelníkový profil jekl nerez lesk x 10mm. Horizontální jekl : x mm.


Všechny osobní kontakty jsou beze . Oct AKCE : Praha - Sportovní areál Zličín. Kalkulačka Výpočet hmotnosti materiálu . Tento web používá cookies k dosažení potřebné funkcionality. Jeho dalším použitím s tím souhlasíte. Classic nerez ke konstrukci brány. Profil uzavřený ( jekl ) mat.


Vyhrazujeme si právo změny bez předchozího upozornění. Kulatina nerez brus 2prům. Koncová čepička na jekl 12x12mm ks.

Ideální jako dárek nebo jen tak pro . Ferra Pardubice je fyzická osoba. Hlavní náplní je nákup a prodej hutních materiálů - plechy pozinkované, svitkové za tepla a za studena válcované, . Jekl pro stabilizaci sprchových fixních skel. Stabilizační jekl 30x10mm SRC-S15.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky