pátek 31. ledna 2020

Postřikovač aku

Přenosný akumulátorový postřikovač AKU FX-ADs velkou 18l nádrží pro delší práci bez doplňování Vás jistě potěší. Akumulátorový postřikovač , objem nádrže l, až hodiny práce na jedno nabití. Ruční pístový postřikovač vybavený nastavitelnou tryskou rozstřiku a. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte . Může se také použít k dezinfekci objektů . Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Výkonné akumulátorové postřikovače arolex zajistí až hodin efektivní práce bez potřeby pumpování. K akumulátorovým postřikovačům lze připojovat. Mechanické i motorové postřikovače nejen pro postřikování stromů v sadech, ale i pro postřik či ošetřování rostlin. O nás Naše aukce Napište nám Komentáře KONTAKT KAXL s. Marolex vyrábí kvalitní postřikovače pro širokou škálu odvětví.


Postřikovač je vysoce účinný nástroj pro ochranu rostlin. Vzhledem k tomu, že mi vypověděly záda službu a pumpování zádového postřikovače už nějak nedávám, chci si pořídit aku postřikovač. ZÁDOVÝ AKU POSTŘIKOVAČ SOLO 4COMFORT.


HECHT 4ACCU - aku zádový postřikovač.

Zádový postřikovač ZEUS je určen k aplikaci ochraných postřiků a tekutých hnojiv na volných plochách, menších . Dostupnost: Skladem a na prodejně Rožnov. Vyberte si z nabídky akčního zboží Aku zahradní postřikovač GSC 5v letácích a nakupujte výhodněji. Pumpa poháněná dobíjecím akumulátorem bez nutnosti ručního pumpování, čas nabíjení 8h, provozní doba na jedno nabití max. Aku zádový postřikovač SOLO 4Comfort Efektivita práce a vysoký výkon v uzavřeném prostoru je zajištěna zádovým akumulátorovým postřikovačem s . Tlakový ruční postřikovač je ideální pro postřik hnojiv a pesticidů na rostliny.


Spínač zamezující zpětnému toku kapaliny. Praktická stříkací pistole umožňuje . Inzerát Prodám zahradní aku postřikovač v okrese Semily, cena 600Kč, od jiri. Popis: BlackDecker - GSC500. Zahradní postřikovače - aku postřikovač nesený - tažené postřikovače. SOLO AKU 4Comfort - zádový bateriový postřikovač 20L.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Objednací číslo 416SP Zvláštnosti - Snadný a výkonný postřik díky 12V čerpadlu na . Aku postřikovač s kolečky L STOCKER. Ergonomický, lehce ovladatelný manuální postřikovač pro aplikaci kapalných. Nezahrnuje baterii a nabíječku ? Automatické natlakování stisku tlačítka ? Dal Degan trubka k postřikovači zahnutá, délka 50cm, mosaz.

Náhradní tryska k postřikovači s plastovým zvonem. SXAKU postřikovač FARTOOLS výrobce FARTOOLS v prodeji v kategorii Skryté produkty. Výrobní materiál - plasty, substráty,.


AKU tlakový zahradní, 18l, 12V, kapacita baterie 7Ah, doba provozu při plném nabití: hodin, doba nabití: 7-8ho max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky