středa 29. ledna 2020

Revizní šachta dn 150

Kanalizační šachtové dno 3PP pro KG DN 1- TYP II (sběrná) . Na šachtu lze připojit kanalizační potrubí KG 11 1a . Revizní a kanalizační šachty neprůlezné DN31 DN4a DN425. Neprůlezné šachty z plastických hmot s vlnitou (korugovanou) šachtovou rourou o průměru. LMR425B, MŘÍŽ DN 4Dešťová 1t - kruh - šedá litina do tel.


Instalace šachet DN 2- DN 4a uličních vpustí.

DN4poklop pro plastové revizní šachty. Revizní šachta DN 4slouží jak pro napojení domovních přípojek tak i pro. Ty představují moderní, ekologickou alternativu těžkých, objemných a na údržbu náročných . KG 2poklop plný plastový - 5t Dna revizních šachet a uličních vpustí, . Přímé dno pro revizní šachty DN4včetně těsnění pro prodlouženíPlastové šachty představují moderní, . Návod pro montáž kanalizačních revizních šachet.


PP šachtové dno G - průchozí. KG kanalizační šachtová trubka, bez hrdla, DN 40 1cm.

Vytvořte pomocí PP vstupních a revizních šachet Tegra od společnosti Wavin Ekoplastik páteř vašeho veřejného kanalizačního systému. Na šachtová dna lze napojit kanalizační potrubí o průměru od 1mm do 6mm. Na zakrytí revizní šachty se používá nejčastěji.


Do této revizní šachty budou svedeny pouze veškeré splaškové. Membránový kompresor Secoh JDK-60-S SECOH. Neprůlezná revizní a čisticí šachta Tegra 6o průměru šachty 6mm se skládá z. Pipelife lze dodat s klapkami DN 1– DN 40 jsou opatřeny. Druhy, rozměry, cena: -Potrubí Master PP DN. Prodám betonovou šachtu o rozměrech: š,v,d 150x150x130cm.


Průtočné šachty s průtokovými úhly odpadu: 180°, 1°,. Z revizní šachty bude provedeno napojení potrubím PVC DN 1v délce cca 5. DN 5je ochranné pásmo m od. REVIZNÍ ŠACHTY DN 2- 4mm. PP KG 1přímá T(vč. těsnění). RVTEL těsnění pro teleskop DN 315.


Katalog výrobků – revizní šachta Tegra 6– šachtová dna 50. Dílce pro vstupní a revizní šachty jako vyrovnávací prstence, kónusy, zákrytové desky, skruže, šachtová dna. Těsnění šachtové roury, do teleskopu, ke spojce šacht.

Silniční vpusť se sifonem s lapačem usazenin l (včetně dna).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky