středa 29. ledna 2020

Spona trojzubec s pojistkou

Spona trojzubec s pojistkou

Masivní plastový trojzubec s pojistkou proti rozepnutí. Je vhodný zejména na výrobu psích obojků. Vhodný zejména na výrobu psích obojků. Nacházíte se v sekci: Textilní galanterie. Spona trojzubec s pojistkou průvlek 5cm.


Cena: 1-Kč s DPH Cena: 174 . Mírně prohnutý, vhodný na klíčenky, obojky pro psy, náramky apod. Pevnostní plastový trojzubec vyrobený z acetalu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Trojzubec, neboli ledvinková spona s regulátorem AM, je velice žádaným artiklem v textilní galanterii. Využijete ju tiež ako zapínanie na pracovné nohavice. Batohová spona z kvalitního plastu, vydrží hodně, dáváme je k bederním pásům ergonomických nosítek a ani se nehnou. Plastový trojzubec s pojistkou mm.


Spona trojzubec s pojistkou

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. MATERIÁL: - opasok: nylonový popruh - spona: plastový trojzubec s poistkou POPIS: - pevný nylonový opasok . Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest. Miroslav Marionda hat diesen Pin entdeckt. Porovnání cen spona trojzubec s poistkou , srovnání cen spona trojzubec s poistkou na portálu HLEDEJCENY. Koncovku s poistkou využijete k zakončeniu šnúrok do mikín, bun kabátov a. Zacvakávací batohové spony v naší nabídce nahradila nabídka trojzubců.


Společnost prodloužila certifikaci. Koncovka dvojdielna s poistkou Ømm čierna 200ks Stoklasa. Nemrznoucí zesílený plastový trojzubec se speciální příměsí pryskyřice pro. Bezpečnostní plastový trojzubec vyrobený z acetalu s červenou posuvnou pojistkou.


Spona trojzubec s pojistkou

Hledáte spona plastová mm trojzubec černá? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Paracord obojky vyrábam v rôznych farbách a veľkostiach. Veľmi pevné,ručne viazané z padákových .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky