čtvrtek 27. února 2020

Polyuretanová hadice

Polyuretanová vzduchová hadice je určena především pro mechanicky namáhaná vedení. Její výhodou je vynikající flexibilita a odolnost vůči kyslíku i ozónu O3. Sang-A - Sortiment kvalitního pneumatického nářadí od firem Gison, Ingersoll, Rand a dalších. Doprava stlačeného vzduchu a vzduchové rozvody v pneumatice.


Na přání zákazníka dodáváme k hadicím speciální spojky a rychlospojky.

Kalibrovaná polyuretanová hadice na vzduch, antistatická. Polyuretanové hadice , které mají vynikající poloměr ohybu, široké spektrum médií - chemie, petrochemie, plyny, tlakový vzduch a vynikající otěruvzdornost. Hadice PU 12xpolyuretanová modrá. Kód výrobce: TPU12X8BL Kód ELFETEX: 11.


Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou . Vysoce odolné proti tlaku, ohyb. Jedná se o velice kvalitní polyuretanové hadičky PU 6xčiré barvy. S tloušťkou stěny mm pro gravitační a pneumatickou přepravu pevných, .

Přímá polyuretanová hadice - 10. Zvýšená teplotní odolnost - do 140°C. I prodotti Beta Tools sono realizzati grazie alle tecnologie . Polyurethane spiral hoses PUR Deptak MB with excellent resistance to mechanical deformation. Hoses made of special abrasion.


Tlaková hadice 20m ke kompresoru. SADA KOMPRESORU manometr pistol hadice kompresor. Shore, délka metrů Pružné lehké trvanlivé hadice, určené pro údržbové práce ve stísněných a otevřených prostorech Odo . Popis: Prodám tuto polyuretanovou hadici na vzduch . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Množství: PŘIDAT DO POPTÁVKY. TUS, Měkká polyuretanová hadice , vícežilová, vícebarevná, ve svitku. Number of cores: to (Roll).


Integrated type without the need to . Hadička polyuretanová 6mm x 4mm PUJ64B. Spirálová polyuretanová hadice m, průměr mm, bar Zvětšit.

Polypropylenová hadice od specialisty na dávkovací systémy a lepidla loctide. Technická data: Vnitřní průměr:. Vyberte si z širokého výběru z kategorie kartuse-a-prislusenstvi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky