čtvrtek 27. února 2020

Pumpa na olej

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Ušetříte čas i peníze , protože s touto odsávačkou oleje zvládnete výměnu motorového oleje bez . Ručná pumpa na pohonné hmoty a olej s priemerom mm, GEKO. Ruční pumpa na olej a naftu, stříbrná MAR-POL pumpa je vhodná k čerpání olejů a nafty. Odsátí starého oleje probíhá.

REFCO ruční olejová pumpa eliminuje . GRADAMSWEET Dům a Zahrada Počítače a Hry Elektro Sport a Turistika Děti Mobily a GPS Auto-moto Oblečení,Obuv,Doplňky Kosmetika a Parfémy Lékárna a . Sací hadice 2m a výpustní hadice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Reflexní páska na plachty- červená. Vášho vozidla úplne bez problémov a bez veľkých výdavkov. Bar, váha setu 3kg, nosnost vozíku .

Zľava na všetky filtre až do výšky pre registrovaných užívateľov Detail. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Zboží je momentálně vyřazeno z nabídky. Prečerpávacia pumpa s trubicou na motorový olej s praktickými rozmermi 2x mm. Pri natiahnutiach dosiahnete prečerpanie až litra kvapaliny.


Odsávacia pumpa na olej je ideálne zariadenie na rýchlu a čistú výmenu oleja. RUČNÁ PUMPA NA OLEJ a iné neagresívne kvapaliny. RUČNÍ PUMPA NA OLEJ ,PŘEČERPÁVÁNÍ ZE SUDU.


Kovová ruční pumpa na sudový olej - sada. Vhodná na doplnenie malého množstva tekutín . Ruční odsávací pumpa na olej , vodu, vzduch, BASS Ruční odsávací čerpadlo vyrobené z pevných, odolných materiálů, které zajišťují bezporuchový provoz, . Poslední kus skladem na prodejně v Ostravě k vyzvednutí nebo odeslání. Použitie:Pre ručné čerpanie oleja zo sudov. Kedy obdržím tovar, keď teraz objednám?


Osobne v Senci: na vyžiadanie. Prepravnou spoločnosťou: na vyžiadanie.

Sací potrubí je posuvné - teleskopické. Závit upínacího šroubu je standardní se šroubením na víku od sudu: nebo. Pumpa je vhodná k čerpání olejů a nafty.


Olejová pumpa poháněná vzduchem (pneumatické čerpadlo) Převodový poměr 5:1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky