čtvrtek 16. dubna 2020

Pryžová průchodka

Průměr otvoru v plechu: mm . Gumová průchodka pro kabel o průměru 28mm, montážn. Vyberte si z široké nabídky pryžových průchodek. Nakupujte gumové průchodky pohodlně a za nejvýhodnější ceny.


Dovážíme a prodáváme helmy (přilby) na motorku, motokufry, brašny na moto, padací rámy, plexiskla atd.

Jsou vhodné pro zaoblení a odizolování hrany otvoru v panelu. Pryžová průchodka závěsné WC. Náhradní úhlová pryžová průchodka se dvěmi otvory. Villain - pryžová průchodka táhel řízení (2).


Průchodka PGna kabel, gumová objímka. Dveřní průchodka Škoda Felicia , s osazením z obou stran , průměr cca mm. Je vhodné použít při montáži centrálního zamykání, pokud ve dveřích nejsou již .

Maloobchodní a zásilkový prodej elektrosoučástek (elektronické výrobky Tesla) a bazar spotřebního zboží. Standardní a odlehčovací průchodky , krycí zátky. EP6DT K objednávce do poznámek uvedte vin kod vozidla a typ vozidla do poznámek před odesláním objednávky . Minimální množství pro objednání je 1. Gumená prechodka s podložkami. Používa sa na pružné spojenie hlavy motora s karburátormi. Najčastejšie sa používa pri Weber DCOE karburátoroch.


Prodej náhradních dílů na vozy Trabant,Wartburg,Barkas. Držáky otáčkoměru a klíny pod motor Motoforza . Traxxas - pryžová průchodka (2). Osobní odběr v Liberci zdarma.


Kabelová průchodka je elektrotechnická součástka, která slouží k vyvedení. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Univezrální pryžová průchodka pro přední i zadní brzdiče.


EPDteplotní odolnost -až 110°C, odolný proti . V předních rozích víka jsou otvory, do kterých se šroubují pryžové dorazy.

Gumové průchodky pro instalaci vnitřního vedení elektronické sady Shimano. Spony a spojky › Rychlospojky › Pro kapaliny › Nástrčné spojky pro nápojovou techniku › PRŮCHODKA - SPOJKA. Příkladem může být chybějící pryžová průchodka zamezující poškození lankem.


Guma uložení chladiče Rozměry vnitřní 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky