středa 29. dubna 2020

Rozdvojka s ventilem

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Hledáte rozdvojka s ventilem ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Na rozdíl od hobby nářadí, jehož jediným parametrem je často . EXTOL PREMIUM - kestazeni - ventil pro uzavření nebo regulaci průtoku vody - kestazeni - kestazeni.

Extol Premium, Craft a Industrial představuje nářadí určené pro každodenní profesionální nasazení v průmyslové sféře, pro řemeslníky i domácí kutily. Rychlé dodání a profesionální přístup. Mosazné provedení odolává rezivění. Diskuze a recenze modelu EXTOL PREMIUM naleznete v . Rádi byste mosazné rozdvojky s ventilem Extol Premium za rozumnou cenu? Přijďte k nám na eshop a nakupujte výhodně na internetu!


Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Dostupnost: Skladem a na prodejně Rožnov.

Vzduchovací rozdvojka 5mm s ventilem. Umožní spojit dvě hadice, pomocí ventilu můžete kontrolovat jestli bude rozdvojka průchozí nebo ne. Rozdvojka s ventilem pro rychlospojky AQUA pro okamžité spojení dvou hadicových rychlospojek. Materiál: PP (plast) Kompatibilní s dalšími. Nabízený produkt rozdvojka s ventilem pro rychlospojky AQUA tedy pochází z oficiální české distribuce a vztahuje se na něj plná záruka.


Obrázky u zboží mohou být v některých případech pouze ilustrativní a nemusí zcela přesně postihovat všechny detaily. S touto rozdvojkou s ventilem můžeme spojit dvě hadice, lze zde stanovit samostatný ventil od uživatele, a jestli bude rozdvojka s ventilem průchozí nebo ne. E-shop zahrada a nářadí, elektrocentrály, železářství, Vám nabízí stroje Husqvarna, Vari, Heron, Baťacz. Věrní zákazníci mají slevu na vše. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte. Vyrobeno z kvalitního plastu.


Transparentní plastová rozdvojka s ventilem na kartě k rozdělení hadiček s průměrem 5mm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Kategorie: Rozdvojky k hadicím.

Umožňuje jak rozdvojení hadic, tak také uzavření přívodu vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky