úterý 28. dubna 2020

Sprchový žlab ke stěně

Dodání ZDARMA Lineární plastový žlab MCH Drops 6mm ke stěně s roštem Drops. Skladem, ihned k odběru ks. Sprchový žlab ke stěně 6mm - rošt . Ve sprchových koutech nahrazují vaničky a dotvářejí . Geberit souprava pro hrubou montáž pro sprchový žlab CleanLine, zápachová.

Popis produktu - MANUS nerezový sprchový žlab ke stěně s roštem PIASTRA, 750x112x55mm ( GMP). Odtokový sprchový žlab WALL SLIM je . Moderní, nadčasový design pro vaši koupelnu. Nabízím nový, nepoužitý sprchový žlab ke stěně v délce 740mm.


Podlahový lineární žlab ke stěně 8mm medium mat. Použití: Pro svádění odtokových vod uvnitř budov,zejména sprchových koutů a koupelen. Stále oblíbenější řešení odtoku vody pro Váš sprchový kout.


Liniový odtokový žlab do sprchových koutů z nerezové oceli k zabudování ke stěně , bez krytu žlábku.

Složený: ze žlábku z nerezové oceli s pískovanými . S novým odtokem Vario ve stěně přenáší Viega flexibilitu a design sprchového žlábku Vario do stěny. Atraktivita spočívá v redukci viditelných částí odtoku na . Díky žlabům můžete vytvořit sprchový kout . Vertikální izolační límec je nastavitelný pro . Tento žlab se umísťuje pouze do rohu sprchového koutu, který je tvořen dvěma zaizolovanými stěnami. Při fixaci tlačte žlab lehce ke stěně. Montážní postup instalace sprchového podlahového setu. Tyto podlahové žlábky představují moderní trend v odvodnění sprchových koutů,.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. SAPHO MANUS nerezový sprchový kanálek ke stěně s roštem PIASTRA,. BATHMAKER ZLAB KMW 0BATHMAKER ZLAB KMW 002 . Alca plast ARZ LIFE rohový žlab ke stěně Koupelny a doplňky do koupelen, sprchové kouty a vany. Optimální délka: sprchový kanálek, lze . Jedná se o designově čisté a praktické řešení, které nahrazuje již přežité sprchové vaničky. PZ 0je určen k jedné svislé stěně - zadní svislý lem pro.


U nás najdete sprchové žlaby s hydroizolací různých rozměrů a značek.

Speciální úprava zamezuje ulpívání . Sázkou na jistotu je značka I-Drain.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky