pondělí 27. dubna 2020

Vzorové koupelny

Koupelny SIKO: kompletní sortiment pro koupelny. Naše vzorkovny najdete zde: Podnásepní 1a. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR. Vzorové koupelny na našich prodejnách.


Nabízíme vany, baterie, koupelnový nábytek.

Dostatek inspirace pro novou koupelnu - tak vystavujeme vzorové koupelny na našich vzorkovnách. DOMEO KOUPELNY – jste na správné adrese. Realizace vzorové koupelny od designéra Ivo Prokel. V druhém patře prodejny můžete vidět vzorové koupelny vybavené sanitární keramikou Cersanit, Dřevojas a Intedoor, jsou doplněny velmi kvalitními bateriemi . Rekonstrukce vzorové koupelny - koupelnové studio Ptáček.


Líbí se vám práce této firmy? Dlažba je k vidění u nás na studiu (koje umístěna v přízemí na prodejně):. Abychom Vám ulehčili orientaci v široké nabídce koupelnového vybavení, sestavili jsme naše vzorové koupelny tak, aby je bylo možné zařadit do třech . NP po luxusní velkoformátové dlažby v 1.

Tuto kategorii připravujeme… brzy doplníme. SIKO Brno - Shopping Park Avion Prohlédněte si vizualizace: vzorova-vizualizace- hneda_ver1_1. V našem fasádním centru uvidíte vzorové praktické ukázky minerálních a šlechtěných omítek, součástí zateplovacích systémů a . Kompletní nabídka keramických obkládaček a dlaždic pro koupelny , podlahy, kuchyně a venkovní aplikace. S našimi návrhy řešení menších a malých koupelen si prostor zařídíte funkčně i esteticky. Inspirujte se v našich konceptech pro koupelny s vanou nebo koupelny.


Vybavení koupelny v kategorii standart ceně bytu. Doplňte klasické obklady nejakým retro prvkem a zavzpomínejte na dobu minulou. U nás ve stavebninách máme připravené vzorové koupelny , které slouží k inspiraci a jsou tak skvělým . AM RELLA, kde si můžete prohlédnou vzorové koupelny , vzorky obkladů a dlažeb, umyvadla a záchodové mísy, vodovodní baterie a vůbec veškerý sortiment . Elements - moderní centrum koupelen. K tomu slouží především vystavené vzorové koupelny a kuchyně. Najdete zde vzorové koupelny a wellness.


S radostí Vám poradíme a navrhneme ideální řešení pro Váš nový interiér či koupelnu, připravíme vizualizace a . Koupelnové studio, kde vám připravím 3D grafický návrh vaší nové koupelny. Součástí studia jsou i vzorové koupelny , kde si vše můžete prohlédnout. V brněnském showroomu klientského centra DARA Interier si můžete prohlédnout vzorové koupelny.


Před každou realizací koupelny „na klíč“ samozřejmě probíhá přesné zaměření a informativní rozhovor o budoucí koupelně přímo u . Světlý odstín obkladačky s jemným damascénským vzorem působí orientálně, ale decentně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky