středa 27. května 2020

Rekuperace ostrava

Působíme hlavně na území Moravy ve městech: např. Klimatizace, vytápění, odvlhčovače, tepelná čerpadla, vzduchotechnika a rekuperace tepla, chladicí a mrazicí zařízení - dodává FINIŠ OSTRAVA , v. Rekuperace tepla, neboli proces zpětného získávání tepla. Najděte dodavatele pro téma rekuperace.


Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky.

Systémová rekuperace řeší problematiku přívodu čerstvého vzduchu a úniku tepla, které se nejčastěji ztrácí větráním. Teplo získané zpět z odpadního vzduchu . Povrchová úprava skříně z plastu. Pro ovládání motorů lze použít vypínač s přepínačem otáček. Návrh vhodné rekuperace pro váš byt či dům (počet jednotek, umístění) provede náš odborník. Instalace rekuperační jednotky je podmínkou získaní dotace pro pasivní domy.


Paul,široká nabídka rekuperačních jednotek Paul, naáhradních filtrů a příslušenství. Rekuperační jednotky, ventilace, řízené větrání - Instalujeme léty prověřená zařízení firem STIEBEL ELTRON, DANTHERM.

Navrhneme Vám řešení na míru. Všechny autosalony Auto Heller jsou vytápěné naším. Ostrava a další velký města)? Specialisté na větrání s rekuperací.


Dlouholeté zkušenosti a široké reference. Kompletní služby v oblasti vzduchotechniky a klempířské práce. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Naše zařízení jsou registrována do seznamu výrobků v rámci projektu Nová zelená úsporám.


Můžete mi vysvětlit, jak se projeví účinnost rekuperace na celkový spotřebě domu. Jsme specialisté v oboru klimatizací, rekuperace tepla, vytápění a ohřevu užitkové vody. Zajistíme pro vás servis klimatizace i další techniky.


Firma volantelace se specializuje na systémy řízeného větrání s rekuperací odpadního tepla. Děláme systémy Zehnder, případně Atrea. Aktuální ceníky naleznete v záložce ceník. Klimatizační jednotky výkonná a úsporná klimatizační zařízení vhodná pro chlazení i pro vytápění. Pozvánka na praktický workshop větrání.


Hledáte spolehlivé služby v oboru klimatizací, rekuperace. Vítejte v e-shopu VENTILATORY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky