čtvrtek 28. května 2020

Rohová toaleta

Rohová otvorená mačacia toaleta. Zvýšený zadný rám zabraňuje vyhrabávaniu podstielky von do okolia. Zvýšený rám zabraňuje vyhrabávání steliva do okolí záchůdku. Toaleta pro kočky FLIP-CAT rohová modrá 56x45x38cm.


Jsem moc spokojená, nemám tolik bordelu okolo, toaleta je docela vysoká.

Velká rohová toaleta pro kočky. Její zužující se dovnitř ochranný platový okraj zabraňuje vypadnutí podestýlky nebo výkalů. Upozornění: barva dodání dle skladové dostupnosti! Můžete si zvolit barvu a tu pak napsat do poznámky na konci objednávky. Elegantní plastová rohová toaleta.


Kočičí toaleta Argi je prostorná, nijak vaši kočku neutiskuje. Praktická rohová toaleta Argi s vysokým okrajem. Plastová rohová toaleta do klietky pre hlodavce(zajace,morčatá…).

Jej používaním sa lahšie udržiava čistota v klietke a šetrí sa podstielkou. Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Plastové WC WC je rohové a nezaberá tak zbytočne veľa priestoru. Možno pripevniť ku klietke, aby ich zviera. Skladná rohová toaleta , díky odjímatelnému okraji vhodná také pro koťata, nemocné či starší kočky. Nebaví vás neustále uklízet rozházené stelivo? Argi pro vás má jedinečné řešení – rohová toaleta s vysokým okrajem.


A čím je tato kočičí toaleta tak výjimečná? TRIXIE rohová toaleta do klece pro hlodavce. Lze připevnit ke kleci, aby je zvíře. Velikost x 2x 1cm. Cena: 1Kč, Lokalita: Kladno.


Kočičí rohová toaleta se speciální střechou od značky Nobby s filtry a lopatkou na nečistoty. Barva: žlutá, modrá, šedá Požadujete-li nějakou barvu, napište do poznámek. Jedním s častých požadavků na toalety pro kočky je, aby nestála .

Enzo je odkrytá rohová plastová toaleta pro kočičky opatřená odnímatelným rámem, který výrazně eliminuje vypadávání steliva ze záchodku při zahrabávání. Toto moderné WC má nadčasový dizajn, prináša dotyk štýlu všade tam kde pôjde vo vašej kupelni. Perfektne zapadá do rohu kúpeľne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky