pátek 26. června 2020

Rotační čerpadlo

Rotační čerpadlo

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Zvládne vytláčet s kapacitou 1litrů za minutu do max. Máte vybrané filtry: rotační čerpadlo. Přesněji řečeno rotační pístová čerpadla.


Rotační čerpadlo

Ty se totiž navenek často vyznačují tím, že byste podle vnějšího pouzdra ani . Mechanická regulace rotačního vstřikovacího čerpadla s radiálními písty. Elektronicko-hydraulická regulace rotačního vstřikovacího čerpadla. JUST WELL MACHINERY INDUSTRIAL CO. Chemické rotační čerpadlo : Chemické rotační čerpadlo Materiál: PPS Materiál těsnění: 304SSObje30 . Vstřikovací trysky Fratelli Bosio RACE 5pro koncernové motory 1. Mobilní rotační čerpadla kejdy s velkým výkonem. Nabízíme různé typy rotačního čerpadla na kejdu.


Použití: Určeno pro naftu a olej. VP44) bylo vyvinuto pro rychloběžné vznětové motory s výkonem až kW na válec. Naše čerpadla s rotačními písty jsou určena pro média o nízké, střední a vysoké viskozitě a nabízejí šetrné čerpání a spolehlivou výkonnost.


Rotační čerpadlo

Rotační vstřikovací čerpadlo s radiálními písty VR. Je určeno pro čerpání jak potravinářských produktů, motorové nafty, tak i olejů do viskozity SAE 140. Tlak v páce pod úroveň nastavení omezení (vibrační-OPV, rotační -na čerpadle ) je daný odporem kávy vždy. Jejich speciální konstrukce zajišťuje, že i po delší.


Ruční rotační čerpadlo do sudu. Sací průměr: mm, průměr výpusti: mm. Tato čerpadla jsou určena k čerpání čisté vody z vrtů o vnitřním průměru nad 1mm.


Rotační čerpadlo

Rozdělení palivových soustav. Firma VANTON je průkopníkem a světovou jedničkou v oblasti inženýrství termoplastů čerpadel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky