pondělí 29. června 2020

Rozdvojka do auta 12v

Vysocce kvalitní dvojitá zásuvka do automobilového zapalovače 12v max. Rozdvojka do auta s kabelem 2m, černá, LAMPA Italy. Napájací kábel 2linka s koncovkou do auto zapalovača má dĺžku 70cm.


Spotřebiče do auta Allride Mitchell COMPASS Carpoint a další. Kč ve obchodechPorovnat ceny .

Kompletní zapalovač do auta. Digitálny voltmeter 12V s analógovou indikáciou. ROZDVOJKA DO AUTA 10A - OSVETLENÁ 1m kábel. Chromová rozdvojka zapalovače, slouží k připojení dalších zařízení, 12V , pojistka Max. A, vyrobeno z kvalitního plastu.


Možnost připojit přenosný dvd přehrárávač, gps ,tablet . Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.

Autozapaľovače a príslušenstvo do autozapaľovacej zástrčky , ako napríklad nabíjačky. Určite poznáte situácie, kedy ste v zime nemohli nenaštartovať Vaše auto kvôli slabej autobatérií. Umožňuje připojení dvou spotřebičů k jedné standardní zásuvce zapalovače v automobilu. Fontastic Twinfon rozdvojka do zásuvky zapalovače automobilu, box LAUSP2. Využívá 12V nebo 24V napětí zásuvky zapalovače, čímž se stává velmi.


USB (nabíjet si telefon) a zároveň mít zapojenou Auto -ledničku. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Dvojzásuvka do auta , s V káblom, ks. Pre pripojenie dvoch zariadení . Autodoplnky pre interiér a exteriér auta , autoelektro, tuning, nosiče bicyklov, magnetické nosiče,.


Zástrčka do zapalovače s vypínačem 12V. CL zásuvka do panelu, 12V , 10A max. Do auta na delší cesty je nezbytně nutný, jinak by naši teenageri bez . Prodlužka zapalovače do auta , 5m, 12V , 8A;.


Domů › Na cesty a výlety › Rozbočovače do auta.

Adaptér TWIN - rozdvojka do zásuvky v autě. Zásuvka prídavná vodotesna 12V 15A. Voltmetr do auta , rozsah 8-30V, montáž do autozdířky. USB výstupy pre nabíjanie mobilu,Pda,GPS či iného usb .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky