úterý 30. června 2020

Rychlospojka na vodu

Tyto rychlospojky jsou určeny pro dopravu vody a . Kvalitní rychlospojka a hadicové spojky vám při sestavení automatické závlahy ze. Hozelock ušetří spoustu, práce, času a vody. Bajonetová rychlospojka pro užitkovou vodu. Zahradní program - systém pro spojování zahradních hadic.


Konekt-HK - Vyrábějí se z mosazi.

Slouží jako rozebíratelné spojení hadic na dopravu vody. AQUA - RYCHLOSPOJKA SE STOP VENTILEM AQUA - RYCHLOSPOJKA SE. Umožňuje vyměňovat koncovky či postřikovače bez vypnutí vody. Plastikářské rychlospojky na vodu , chlazenou vodu, olej. Pro flexibilní plastové hadice nebo pryžové hadice.


Aignep spojky řady 4- 5jsou kompatibilní se . Nízkotlaké rychlospojky pro vodu (obvykle pro tlak několik nebo několik desítek bar) vyrobeny z mosazi, chromované mosazi, nerezi. Jednoduché spojování hadic, zejména pro vodu a.

Možnost použít pro vodu a jiná média. Připojení pomocí rychlospojek. Rychlospojky CPC umožňují rychlé a snadné rozpojení i spojení dvou. Ventil je určen k použití zejména. Tento filtr slouží k oddělení anorganických nečistot, které jsou ve vodě.


Filtr ocelový se sítovou vložkou. Opravky a rychlospojky , rozdělovače vody , konektory na kohoutek, GEKA spojky, regulační ventily, . Mosazné rychlospojky GEKA ihned k expedici za akční ceny. Zaregistrujte se a získejte navíc až slevu na mosazné rychlospojky. Rýchlospojky pre spájanie hadíc, pištolí a iného príslušenstva - určené obzvlášť pre systémy čištenia a umývania v priemysle a službách. Pneumatické a hydraulické rychlospojky Parker.


Kompaktní celky s upínacím kroužkem a dorazem pro hadice nebo trubky. Těsnění je standardně dodáváno z poteflonovaného vitonu. PopisVelikost DN MINIMateriál mosaz MS 58Jednostranné uzavřeníPracovní tlak barPracovní teplota -20°C až 100°CPro rozvody vzduchu, vody , oleje . V kategorii Hadicová přípojka vody naleznete širokou nabídku výrobků a řešení.


Niklovaná mosaz rychlospojka pro vodu a kapaliny s vnitřním závitem . Hledáte kompatibilní rychlospojky pro automatizované systémy?

Navštivte prodej pneumatických a hydraulických rychlospojek společnosti . Vysoce kvalitní spojka pro vodu i jiná média. Certifikováno DVGW pro pitnou vodu. Těsnění: NBR testováno podle KTW-Da DVGW W 270.


Mládek Jan - Velko a maloobchodní prodej strojů, nástrojů a nářadí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky