pondělí 29. června 2020

Šachtové dno dn 600

Kanalizační šachta - dno 6z PP včetně těsnění s přítokem - DN (ID): 15. Možnosti napojení do šachtové roury pomocí spojky in-situ prům. ACHTA - DNO 6TEGRA 6SLEPÁ, Ks, 20. Jejich výhodou je snadná manipulace. Jsou vyrobeny z polypropylenu.


Upozornění: Ceníková cena je stanovena na šachtové dno s jedním přívodem.

Jako inspekční šachta v komunální kanalizaci. AXEDO 6jsou vyráběna z polypropylénu (PP) vstřikováním jako. PRECIS je vyrobeno z monolitického samozhutnitelného betonu,.


Dno šachty je nutno vyrovnat podle plá- nů. DN 6s různým převýšením přítoků. WAVIN EKOPLASTIK TEGRA 6KG dno šachtové 160mm, 60°, průtočné,. Mezi ně umístěte revizní šachty Tegra 6nebo Tegra 42 čímž zajistíte veškerou.


Tím se sníží vertikální zatížení na šachtové dno a současně poklopy . Kanalizačné šachtové dná na potrubie DN 1- DN 3priame, lomové, koncové, 3-krížové, 4-krížové.

Betonová šachtová dna a skruže, betonové přechodové skruže, přechodové desky,. Teleskopické prodloužení z PE – De 560. PERFECT je kompaktní monolitické dno, celé kompletně průmyslově odlité z jedné betonové směsi.


Po připojení potrubí se šachtové dno obsypává jako výše. PP o jmenovitém průměru 6mm. Katalog výrobků – revizní šachta Tegra 6– šachtová dna 50.


DN 3(prodloužení pouze na hladkou trubku). MULTI je nejnovějším přírůstkem. Odpovídající poklop je možné zvolit.


Prefabrikát monolit šachtové dno z betonu k podzemnímu vedení inženýrských sítí. Perfect je kompaktní, jednolité dno, celé kompletně. OPTIMA jednolit šachtov dna vyráb n technologií PERFECT.


Lapač nečistot vyjímatelný – pro poklopy DN600. ACHTOVÁ SKRUŽ, DNO A PŘÍPOJKY . Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Vstupní šachta je o průměru 6mm a výšce 2mm.


DN - 6mm šachtová vložka pro korugované potrubí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky