středa 30. září 2020

Velikost žumpy

My, proto podle našich zkušeností doporučujeme, vzít v úvahu velikost jímky podle tohoto výpočtu, ale hlavně si zjistit velikost fekálu, který k vám jezdí. Jakou velikost jímky ( žumpy ) zvolit. Vše záleží na počtu obyvatel bydlíci trvale v rodinném domě (chalupa nebo rekreační zařízení).


V tomto případě je ekonomické navrhovat velikost žumpy na nebo násobek objemu fekálního vozu, aby při jízdě nevezl poloprázdný fekál a tím se Vám . Pokud chceme jímku jako bezodtokovou (žumpu). Spotřebu a tím i produkci odpadní vody lze.

Při volbě umístění žumpy se má počítat s budoucím napojením domu na veřejnou kanalizaci, které má být proveditelné bez větších technických . Jímky, žumpy - kruhové, samonosné. Z tohoto důvodu jsem nechtěl investovat do regulérní žumpy. U jímek je nevýhodou nutnost vyvážení při naplnění, ideální velikost jímky pro. Do žumpy se jímá odpadní voda (proto název jímka), která do ní gravitačně . Přesně tak, bez znalosti stavu žumpy a druhu podloží poradit nelze.


Také je celkem důležitý parametr velikost žumpy. V každém případě bych zasypání volil jako . Jak plastové jímky ( žumpy ) fungují?

Jak správně zvolit velikost septiku nebo jímky? Není ovšem problém volit celou škálu těchto uzavřených nádob. Velikost betonové žumpy začíná na m³ objemu. Podle čeho byste se při této nesnadné volbě . Jen velmi složitě bychom hledali nějakou univerzální odpověď. Vždyť každá domácnost nebo soubor firemních . Vzimních měsících nemožnost příjezdu fekálního vozu po dobu dnů.


V=12mDoporučená velikost žumpy je pak s určitou rezervou 20 . PSK- velikost až ekvivalentní obyvatele. Vhodné pro žumpy , sběr dešťové vody. U trvale obývaných rodinných domů vychází potřebná velikost žumpy pro osoby přiližně m3. Náklady na její vybudování se pohybují od 50 . Nabízíme samonosné betonové nádrže vhodné na žumpy , jímky, septiky nebo. Konkrétní stavební řešení umístění a způsobu instalace žumpy řeší příslušná projektová.


Pro jiná použití stanoví potřebnou velikost žumpy projektant. Najděte dodavatele pro téma septiky-jímky a žumpy. WC, velikost a počet dalších zdrojů odpadní vody - sprcha, pračka apod.


Plastové jímky, žumpy , nádrže. Při navrhování velikosti žumpy je třeba zvážit počet obyvatel domácnosti, průměrnou denní spotřebu, časový interval vyvážení a velikost fekálního vozu pro.

Orientační velikost žumpy můžete vypočítat dle orientačního vzorce:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky