úterý 20. října 2020

Thermona školení

Jako tradičně i letos připravujeme cyklus pravidelných jarních školení autorizovaných servisních techniků. Letošní školení bude zaměřeno . Pro zobrazení dokumentů se musíte přihlásit. Pokud jste přihlášeni, pokračujte na stránku Školení montážních firem.


Nabízí závěsné kotle, stacionární kotle, průtokové ohřívače, kaskádové kotelny, . Thermona - tradiční výrobce plynových kotlů.

Blíží se vlna novinek v sortimentu kotlů THERM. Dovolujeme si vás seznámit s nejnovějšími produkty v našem sortimentu kotlů. Na přelomu měsíců srpna a září. Přihlášení je možné elektronicky v uzavřené servisní sekci, kde . Tak jako všichni výrobci i my školíme servisní firmy. I v letošním roce jsme pro vás připravili několik zajímavých školení , pro.


Zúčastnili jsme se školení u výrobce českých plynových a elektrických kotlů, spol. VÝSTAVA AQUATHERM PRAHA dne 3.

Labem, Školicí centrum ISTAR . Na školení sa prihlasujte najneskôr do 13. Další absolvované kurzy a školení. Zúčastnil jsem se každoročního školení servisních středisek výrobce plynových kotlů . Odborná školení pracovníků montážních firem. V průběhu celého roku připravujeme řadu školení a osobních setkání. Zde máte jedinečnou možnost . Litomyšl - Story Design - školící a administrativní středisko.


Jako zdroj vytápění slouží nástěnný kotel THERMONA THERM. Provádíme kurzy a školení jeřábníků, vazačů, lešenářů, elektrikářů, topičů,. Rozvrh školení Sortiment Produkty galerie Topení Kotle plynové. Ekologické atmosférické plynové kotle THERM, nízkoemisní kondenzační kotle THERM . Zastávka u Brna je tradiční český výrobce kotlů.


Určení akce: Školení je určeno odborným zaměstnancům, vedoucím zaměstnancům firem, podnikatelům v. Rudník, Hodnocení (3x), Názory (1x), Montáže. Neusínáme však na vavřínech a neustálým školením našich servisních. MPO a Protech Zpracování průkazů ENB- Jan Henzl.


AEA na Průkazy ENB- Jan Henzl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky