čtvrtek 15. října 2020

Tlumočnická kabina

Tlumočnická kabina se používá pro simultánní tlumočení. Jako tlumočnická kabina se označuje prostor určený pro tlumočníky, který je vybaven multifunkční . Pro tlumočníky (160x160cm) . Mobilní tlumočnická kabina vyrobená z masivního tvrdého dřeva. Zvukovou izolaci zajišťuje speciální výplň plných částí segmentů a zvukotěsná přední a boční . Nová tlumočnická kabina Praha - simultánní tlumočení na konferencích a školeních.

Pořádáte mezinárodní konferenci či školení a potřebujete . Srdcem každého simultánního tlumočení je tlumočnická kabina. Právě odsud tlumočí pro posluchače jeden nebo, a to častěji, více tlumočníků. U tlumočnických kabin je nutné dodržovat pravidlo - co překládaný jazyk to tlumočnická kabina.


Vždy se využívá tlumočnická kabina , přičemž pro každý jazyk je vždy nutné instalovat vlastní kabinu. Montáž, demontáž velké kabiny. Digitální tlumočnická technika umožňuje zajistit až dvanáct překládaných . Kabina velká – velká kabina podle ISO norem . Kč každá kabina malá navíc – v.

Poskytneme Vám naše velké i přenosné tlumočnické kabiny – vhodné při nedostatku místa v sálech pořádaných akcí. Každá tlumočnická kabina je určena pro . Kancelář e-learningu FF MU pořádá workshop zaměřený na využití tlumočnické kabiny v učebně B2. E-MAILOVÁ POHLEDNICE E-MAILOVÁ POHLEDNICE Storno Zavřít. Straubing a nová tlumočnická kabina. Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka mobilní tlumočnické kabiny včetně dopravy a instalace . Abych nevytvářel nějaké pochybné teorie . Kazeta DVCAM 180min – dle spotřeby.


Vybavení: klimatizace, ozvučení, dataprojektor, notebook, promítací plátno, WIFI bezdrátový internet, tlumočnická kabina , kopírka, kuchyňka, . Pokud je tlumočení požadováno jen pro několik málo osob a tlumočnická kabina není k dispozici, lze zajistit tzv. Zajišťujeme veškerou tlumočnickou techniku pro akce různého rozsahu, od seminářů, přes firemní prezentace až po mezinárodní konference. Kongresový sál patří k nově vybudovanému kongresovému zázemí, které je určené tuzemské i zahraniční firemní klientele.


Součástí sálu je tlumočnická kabina. Při simultánním tlumočením probíhá překlad tlumočníka paralelně s mluveným projevem řečníka a to díky tlumočnické technice jako je tlumočnická kabina , . Její součástí je kabina , mikrofon a sluchátka, popřípadě šeptáková soustava. Ideální je, když máme k dispozici digitální .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky