pondělí 19. října 2020

Toaletní štětka

WC štětka a WC sada: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Toaletní štětka s držákem Matná ocel, Kompletní nabídka produktů Brabantia.


Oficiální eshop Brabantia pro ČR a SR. Online obchod s domácími potřebami .

Toaletní kartáč, častěji záchodová štětka , je domácí nástroj určený pro čištění. Vybírejte si WC štětky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nabízíme širokou nabídku modelů určených na postavení či zavěšení.


Materiál chrom, sklo, imitace kamene, leštěná nerez nebo třeba . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. I vaše toaleta si zaslouží porci designu! Nádoba je zhotovena z pevného tlustého skla, shodného . Kvalitní doplňky do koupelny Hailo.

Nožičky chrání podlahu před poškrábáním. Spláchněte vše, co potřebujete! Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Držák diskrétně skrývá štětku. Především s hygienických důvodů se i kvalitní toaletní štětka musí vyměnit.


Náhradní toaletní štětka je pevná a odolná proti poškození. Moderní doplňky pro čištění vašeho záchodu naleznete v této kategorii příznačně nazvané „WC štětky “. Vyberte si podle vašeho gusta! Hledáte designově pěknou toaletní štětku na zácho která by nebyla z plastu? Velmi kvalitní Dřevěná toaletní štětka na záchodvám bude skvělým pomocníkem. Stojan s držákem na toaletní papír s WC štětkou s krytkou.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Inteligentní řešení pro vaše WC, zajištěna čistota a hygiena. Mini toaletní štětka LA-LA-LA. CUBE STONE toaletní štětka ve stojanu hranatého tvaru v designu přírodníhokamene s reliéfním povrchem.


Rukojeť je vyrobena z matného kovu, části z . Díky jedinečnému tvaru jednoduše a dokonale vyčistíte všechny záhyby v toaletní míse.

WC čisticí štětka v porcelánovém stojánku, od dánské značky Bloomingville, prodává Bella Rose a Nordic Day. Osobní odběr na pobočkách. AREO je koupelnová kolekce z matné nerezové oceli s kulatým tvaroslovím.


Díky speciálně upravenému zakončení se dvěma kartáčky se . Je opatřena ozdobným zakulacených kruhovým . WC a příslušenství - WC Příslušenství. Pro zvětšení obrázku pohybujte myší . Praktický toaletní štětka v bílé barvě včetně držáku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky