čtvrtek 31. prosince 2020

Ventil na sud

Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Vhodný na plastové a kovové sudy na vodu. Ventil plastový so závitom na sud na vodu.


Montáž do pripraveného otvoru, zaistenie maticou. Zobraziť ďalšie informácie o .

Pri spracovaní hrozna sa nezaobídete bez demižóna, kvasnej nádoby, plastového suda na víno, prepravky a putne na hrozno. Vypúšťací ventil pre sud s chémiou. Praktický ventil na vypúšťanie sudu s chémiou pre rozlievanie do menších bandasiek alebo nádob. Chtěl bych si dodělat ventil k sudu abych nemusel neustále chodit s kýblem.


Bude asi potřeba v mém případě dát sud na nějaký podstavec aby . Přidat do oblíbených produktů Přidat do porovnání Poslat zprávu příteli Tisknout. Mosadzný ventil pre sudy v horizontálnej polohe. Plastový ventil pre sudy vo vertikálnej polohe.

Samozatvárací vrchnák na sud. V katalogu nemáme podrobnější informace o ventil na sudy. Níže naleznete zboží v internetových.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Všechny druhy narážecích hlav na pivo jsou skladem a nachystané k okamžitému zaslání. Zpětný ventil pro naražeče na kyvety značky Jolli. Vysoko kvalitná a elegantná . Sud na dažďovú vodu Aquacan 360. Vypouštěcí ventil pro sud s chemií.


Radiátorový ventil , termostatický ventil , vodovodný a regulačný ventil na. Ponukám na predaj dvakrát použitý sud nerez 150l typ olej, značka Zottel, na. Obrázek nemusí odpovídat realitě.


Přehrajte si video přímo na : Zalévací systém - ventil. Příslušenství pro napáječku s upevněním na sud - nahradní ventil. SaSuchdol nad Lužnicí, okres . Keg je vratný sud , který je speciálně vyvinutý pro průmyslové plnění a sterilní.

Následně je sud přemístěn na plnící ventil , dotlakován na potřebný přetlak plynu. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie o ventil na sud. Sud 220l s víkem a sponou na pitnou vodu.


Roxy ДРУЖЕЛЮБНАЯ ВЕНТИЛЯЦИЯ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky