čtvrtek 31. prosince 2020

Ventilační potrubí

Prodáváme větrací potrubí pro rozvody vzduchotechniky. Větrací potrubí může být kovové, hliníkove nebo plastové. Kulaté ventilační potrubí z PVC: průměr - 1mm, délka - 5mm. Hranaté ventilační potrubí z PVC: rozměr - mm x 1mm, délka - 5mm.


Volit můžete mezi kulatým a plochým kanálem.

Ventilační potrubí Aluflex je vyráběno z hliníkové folie. Nabídka kovového ventilačního systému - hliníkové ventilační potrubí , tvarovky. Flexibilní ventilační potrubí pro vzduchotechnické a klimatizační systémy.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Plastové ventilační potrubí pro rozvody vzduchu. V našem obchodě nabízíme i ventilační potrubí , které je takovým tepenným systémem ventilace. Zajišťují dopravu vzduchu, snižování hluku a do jisté míry i .

Hliníkové polopružné vzduchové potrubí o průměru 1mm. Snížení okolní teploty a hlučnosti proudění vzduchu v trubce. Nakupujte ventilační potrubí s . Kvalitní ventilační stříška Dalap PSA z pozinkovaného plechu pro průměry od 1do 200. Ideální pro zakončení ventilace. Potrubí kruhové pevné do 100° C. Vzduchová hadice Aluconnect je vyrobená z hliníku a laminátu.


Kostra vzduchové hadice je z ocelového drátu, který se spirálovitě vine mezi dvěma . Hadici lze dle potřeby libovolně tvarovat, ohýbat a zkracovat. Kvalitní hliníkové (alu) ventilační potrubí značek Aluflex a Sonoflex. Uvedené potrubí má samozhášení schopnost.


Jedná se o aluflex,která je v . Lehké a ohebné ventilační potrubí Aluflex s velkým průměrem 315mm je vhodné pro velkokapacitní ventilační systémy. Držák kanálu je vhodný k připevnění, uchycení potrubí ke stropu v podhledech. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Naše cena 69Kč (2EUR).

Inzerát Izolované ventilační potrubí 1v okrese Sokolov, cena 200Kč, od Petr Zelenka na Sbazar. Vyrobeno s TEPELNOU IZOLACÍ . OBI Teleskopická větrací skříňka do zdi kulaté potrubí systém 100.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky