pátek 8. ledna 2021

Ventily k radiátorům

Ventily k radiátorům

Termostatické ventily zabraňují přetápění a plýtvání teplem v domácnostech. Jeho základní funkcí je uzavřít přívod tepla do radiátoru ve chvíli, kdy je v dané . Zajistěte v domácnosti optimální teplotu a snižte náklady na vytápění na minimum. Příslušenství k radiátorům - radiátorové ventily , radiátorové kohouty, termostatické ventily , termostatické hlavice. Heimeier ventil 1/na samotíž - přím. BRASS V4- mosazný rohový ventil a šroubení v retro stylu.


Ventily k radiátorům

Radiátorový ventil jednoregulační - Př. Lze použít pro připojení radiátoru k měděnému, plastovému i ocelovému potrubí. Před zimou jsem kontroloval radiátory a zarazilo mě, že jsou tyčinky termostatických ventilů úplně zaražené uvnitř.


Někdy stačí špatně fungující radiátory jen odvzdušnit a je teplo. Standardní otopná soustava odvzdušňovací ventily. Pryč jsou doby, kdy byl ventil na radiátoru striktně funkční záležitostí. Nyní jsou v nabídce i ventily stylové a retro, které však mají veškeré kvality . Přečtěte si podrobnosti pod jednotlivými typy produktů: Ventilová vložka pro radiátory typu ventil kompakt. Bez znečištění koberců, stěn nebo tapet.


Ventily k radiátorům

Vhodný pro všechny radiátory s 5mm čtryřhranem. Snad každý stavitel rodinného domu si klade otázku, jaké materiály či technologie pro jeho výstavbu použít. Inzerát radiátorový ventil v okrese Mladá Boleslav, cena 100Kč, od Zdeněk na Sbazar.


Hlavice na radiátor HDElektrobock -poslední kus. Kategorie Armatury, ventily a příruby je rozdělena do podkategorií podle způsobu připojení a využití. Najdete u nás zpětné klapky, kulové ventily , zpětné ventily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky