pondělí 11. ledna 2021

Vertikální radiátor

Radiátory Kos V jsou vertikální modely se zcela plochým povrchem čelní desky. Absence jakýchkoliv průlisů dodává syrový vzhle který se dokonale vyjímá v . Lamelový radiátor vertikální. Tam, kde není možné umístit radiátor pod okno, přichází prostor pro radiátory umístěné vertikálně , radiátory na výšku. Vertikální interierové otopné těleso doporučujeme v kovové barvě,.


Vybírejte si Radiátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Inovativní technologie předávání tepla pro maximální energetickou účinnost. Mezinárodně uznávaná a certifikovaná kvalita. Potřebujete úzký a výkonný vertikální radiátor ? Nebo snad preferujete nízký a elegantní radiátor? Pro Laurens není problém individuálně reagovat na jakýkoliv. Elegantní vertikální radiátor v čistém designu a ve třech barevných provedeních.


Barevné varianty otopných těles této řady nejenže vyhřejí Vaši koupelnu, ale . Z nabídky si lze vybrat přizpůsobivý, ale i výrazný design radiátorů s horizontální nebo vertikální orientací otopné plochy. Nabízená široká barevná paleta .

Hyacint Vertical single je designový radiátor - designová otopná stěna, který je. Jaga - Vyrábíme a prodáváme konvektory a dekorační radiátory nabízející vynikající design a kvalitu v oboru vytápění. Dodává se ve čtvercovém nebo obdélníkovém tvaru s možností horizontální či vertikální instalace.


Echo Inox je vertikální radiátor na zeď, vyrobený z kvalitní nerezové oceli. Radiátor Square lze ozvláštnit kruhovým držákem ručníku . Ze tří svislých bočních profilů vystupuje horizontálních profilů. AVENTO, AVLC, 9x 4mm vertikální koupelnový radiátor , chrom.


Nové požadavky na design v koupelnách . Navíc, díky paletě tvarů, velikostí a dokončovacích . Současný horizontální radiátor zasahuje do prostoru skříně, proto bychom ho potřebovali vyměnit za vertikální. Designové radiátory umožňují jak vertikální , tak i horizontální . Diskrétní topení- vyžadující velmi málo místa. Vertex Plan s hladkým čelním pane- lem. Radiátory jsou určeny k vytápění na základě cirkulace vzduchu a výměnou tepla.


Oblíbený deskový radiátor pro rekonstrukce je vyroben tak, aby ho bylo. Radiátorů nabízí výhodu jednoduchého zavěšení ručníků ze strany nebo na háčky,… DETAIL. Vyrábíme vysoušeče obuvi, trubkové radiátory dokonalé v každém detailu vhodné zejména do koupelen.


Topná tyč GT vertikální určená především pro.

Firma Hollesch – obklady a dlažby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky