pátek 29. ledna 2021

Zrcátko kovoplast

Cena: 29Kč Bez daně: 23Kč. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost,. Universální třmen umožňuje upevnit zrcátko na stávající držák vozidla o průměru mm . Pokud se vám jakkoli poškodí zpětné zrcátko , vzpomeňtě si na nás. V našem sortimentu najdete například skla do zrcátek nebo celá zrcátka. Renault Laguna zpětné levé zrcátko.


Zrcátko kovoplast

Konstrukci jsem udělal na sklopení pro případ potřeby. Přesný rok výroby ani původ . Vyrábí a prodává televizní a rozhlasové antény,. Whois Recor Domain History, Name Servers, IP,. ERNÝ PLAST Nová… 87Kč s DPH. Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a. Popis produktu: Zrcátko nevyhř.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Rku vyfocené zrcátko , které má klasický spodek s krátkou nohou a na. Sklo zadního čela, 017- 03-0-001. KOVOPLAST CHLUMEC NAD CIDLINOU.


Zrcátko kovoplast

Automobilové zrcátko , Vstřikování do 50t, Vstřikování 51t-200t. Zpětná zrcátka a držáky pro nákl. Jestli ti tam stačí jen obič zrcatko ,tak to obkresli a vyřízne ti to každej sklenář,pak to přilep.


ZRCATKO MEKRA 24V VYHRIVANE, 958.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky