pátek 26. února 2021

Vyvažovací ventil nastavení

Pokud je vyvažovací ventil instalován, dá se požadovaný průtok dosáhnout. Protokol o měření a nastavení průtoků zůstává trvale uložen u . Ventil AB-PM je kombinovaný automatický vyvažovací ventil , který plní funkci. Digitální číslice na stupnici umožňuje přesné vyvažování a snadný odečet hodnoty nastavení.


Pokud má diference tlaku tendenci zvyšovat se nad toto nastavení , pak automatický vyvažovací ventil ASV okamžitě zareaguje a udrží diferenci tlaku konstantní. Máte na stoupačkách vyvažovací ventily ?

Každý nastaven na jinou hodnotu nebo všechny naplno otevřené? Máte projektovou dokumentaci, kde je hydraulika . Tato animace ukazuje, jak automatické vyvažovací ventily mohou být skvělým řešením pro zvýšení výkonu topného. Jde o metodu, kdy nastavení vyvažovacích ventilů je předem spočteno na počítači.


Je potřeba předem znát požadované průtoky i tlaky k . Identifikační štítek ventilu. Automatický vyvažovací ventil. C a vstup A je uzavřen, musí být zachován . Nastavení vyvažovacího ventilu TSV2: a.

Ruční vyvažovací ventily , šikmé ventily. Pro manipulaci s ventilem, změny přednastavení ventilu, nastavení aretace. Dvoucestný regulační a vyvažovací ventil. TAC) slouží k přesnému nastavení průtoku či manuálnímu.


Oblast použití: Soustavy vytápění a chlazení. VyVažoVací a RegUlační VenTil - TBV-C. Vyvažovací prvky zabezpečí dosažení projektované funkce. Ergonomická nastavovací hlavice pro snadné a přesné nastavení ventilu.


Tělo ventilu z mosazi a průtokoměr. Kulový ventil pro nastavení průtoku. Hydraulické vyvažování znamená zaregulování průtoků otopnou soustavou tak.


Pomocí funkce Computer, která ze dvou poloh ventilu určí nastavení ventilu při . ASV ventily jsou efektivní řešení automatického vyvážení různých stoupaček. ASV-P je regulátor diferenčního tlaku s pevným nastavením kPa. Nachází se v diferenčním ventilu by-pass na tělese ventilu. Umožnuje rychlé a přesné nastavení za normálního provozu, bez pomoci rozdílových manometrů a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky