pondělí 22. února 2021

Wc kartáč závěsný

Wc kartáč závěsný

WC souprava vysoká závěsná , bílá, je vyrobena z kvalitního pevného plastu. WC čistič je doplněn smyčkou . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Náhradní nádobka na wc kartáč ke GLOBO UN042. Toaletní kartáč je nedílnou součástí každého WC. Tento produkt už bohužel nemáme v. Produkt není na pobočce skladem.


Wc kartáč závěsný

Uvnitř tubusu je umístěn plastový kalíšek. WC štětka je výměnná (spodní plastový kartáč ). Je vhodný na čištění sanitárního vybavení. Závěsný kartáč na WC Blomus DUO - matný nerez. Výhradní dovozce pro Českou a Slovenskou republiku. Tubus je vyroben z mosazi a nerezi, povrchová úprava lesklý CHROM LESKLÝ.


Používáním eshopu souhlasíte s jejich použitím. WC kartáč v tubusu řady KORONA na zavěšení. Neobvyklé propojení štíhlých hranatých prvků v kombinaci . Za objednání tohoto produktu od nás obdržíte dárkový poukaz v hodnotě 1Kč na nákup skládacích bot do kabelky.


Wc kartáč závěsný

Koupelnové doplňky od českého výrobce Bemeta vynikají především vysokou kvalitou zpracování a použitého materiálu. Všechny série doplňků jsou navrženy v . Uložení je z kombinace čirého matného plastu, chromovaného ocelového . LOFT, Závesný kartáč na WC keramický TRES. Zajímá vás Doplněk WC sada nebo obecně Doplněk do vaší koupelny?


Prohlédněte si sekci Sanitární keramika a nábytek a . Kartáč na WC závěsný , matné sklo, kovový, barva chrom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky