čtvrtek 25. února 2021

Záchodová štětka

Záchodová štětka

Toaletní kartáč je nedílnou součástí každého WC. Nákup bez rizika: dní na vrácení. WC štětka a WC sada: k doručení domů nebo na prodejnu. Na dolním konci držadla se nachází větší štětka válcovitého tvaru.


Záchodová štětka

WC souprava vysoká závěsná, bílá, je vyrobena z kvalitního pevného plastu. Sada se skládá z wc čističe . NÁHRADNÍ DÍLY Náhradní díly pro . Nabízíme širokou nabídku modelů určených na postavení či zavěšení. Materiál chrom, sklo, imitace kamene, leštěná nerez nebo třeba . Stojan na toaletní papír a WC štětku - v WENKO. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Je opatřena ozdobným zakulacených kruhovým . WC štětky a držáky na ručníky koupit o objednat u OBI.


Kvalitní keramika Tento luxusní koupelnový doplněk je vybaven nádobou na štětku z kvalitní keramiky v matně-lesklém provedení. Rukojeť je vyrobena z vysoce . Držáky toaletního papíru, štětky a kartáče, záchodová prkénka, dětské nočníky a prkénka pro děti jsou doplňky k WC , které u nás pořídíte za příznivé ceny. Detailní popis Záchodová štětka Fridolin.


Záchodová štětka

WC doplňky v nabídkách vystavených prodejcem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky