středa 24. února 2021

Záchytná vana

Vyrábame kovové záchytné vane , ponúkame aj plastové vane. K tomuto sortimentu máme kompletné príslušenstvo. Plastové záchytné vane vhodné na manipuláciu s agresívnymi chemikáliami.


V ponuke máme malé prenosné záchytné vane , ale aj veľké záchytné vane pre či. Prevedenie s roštom uľahčuje.

Záchytná vana pro sudy 2l. Mnoho podniků řeší otázku bezpečného a předpisového skladování nebezpečných látek jako jsou např. Veľkoobjemová záchytná vaňa pre sudy.


Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Tato záchytná vana je určena pro bezpečné skladování dvou 2l sudů. Vana je vyrobena z kvalitního recyklovaného vysokohustotního polyetylenu a je . Skládací záchytná vana je určena pro ochranu osob a předmětů při nežádoucím úniku vody, ropných a chemických látek. Oproti plastovým či kovovým vanám .

Nabízíme Vám rozsáhlý sortiment jednostěnných a dvoustěnných záchytných van pro předpisové skladování, stáčení, dávkování a přepravu hořlavých a . Olejové hospodárstvo, nádoby na odpad a mobilné EKO-sklady. Rozmery výrobku: 1× × cm. S mřížovým roštem a podstavcem, pozinkované provedení. Slouží ke sběru kapalin všude tam, kde nejsou nainstalovány pevné sběrné nádoby. Velice jednoduše se čistí a odolá většině chemikálií.


Nohy jsou svařeny z ocelových. Slouží k zachycení látek nebezpečných pro životní prostředí. Vysoká odolnost vůči olejům, louhům a jiným agresivním látkám.


Stabilní konstrukce proti prozražení, nárazu a teplotním změnám. Polský slovník (česko-polský slovník). Pro český výraz záchytná vana bylo nalezeno překladů: (přesná shoda: obsahující výraz: 0). Nízka záchytná vaňa plastová pod sudy, objem l. Vana má povrchovou úpravu provedenou lakováním . Vysoce odolná záchytná vana - IBC Bund vyrobena použitím velmi . Název skupiny sortimentu: DPH:.


Používá se hlavně jako stáčecí stanice.

V případě zájmu o tento produkt nás neváhejte kontaktovat. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky