úterý 23. března 2021

Vývěva princip

Mechanická pístová vývěva pracuje na principu cyklického zvětšování objemu . Vývěvy jsou obvykle používány k . Principy čerpání: a) Stlačování a expanse plynů (pístové, vodokružné, rotační, Rootovy vývěvy ) b)Tření v důsledku viskosity plynů (parní a vodní tryskové). Rotační olejové vývěvy jsou transportní mechanické vývěvy a konstruují se s. Vzhledem k tomu, že rotační olejová vývěva pracuje na principu vnitřní komprese , . Tyto vývěvy jsou základním druhem vývěv pro získávání hrubého vakua.

Napodobuje princip pístové vývěvy – ale píst nahrazuje pružná membrána (viz obr.) . Rotační lamelová technologie umožňuje technicky jednoduchou konstrukci vývěv. Trvale vysoká hladina vakua v . Proudová vývěva má princip stejný s injektorem. Pomocnou látkou může být voda o tlaku až MPa, nebo pára, která průchodem přes trysku strhává . Prodej, servis a opravy průmyslových vývěv téměř všech značek zajišťuje VAKUUM BOHEMIA.


Zobákové vývěvy používají princip dvou rotujících zobáků. BOC Edwards představil v letošním roce další vývěvu řady suchých.

Vodokružné vývěvy pracují na vodokružném principu. Stručný popis úpravy pumpy na kolo na ruční pístovou vývěvu a ukázka čerpání. VAKUUM PRAHA nabízí kombinaci triodové iontově sorpční vývěvy a NEG ( nevypařovaný getter). V samostatném doutnavém výboji . Princip provozu vodokružné vývěvy je založen na „vodokružném základě“. Rotor s pevnými lopatkami (1) se otáčí ve statoru (2), ve kterém je umístěn exentricky.


Vodní vývěvy jako nejrozšířenější zástupce čerpadel této oblasti prodělaly. Dodávame vývevy a vákuové zariadenia popredných európskych výrobcov pre. Vývevy delíme buď podľa fyzikálneho princípu činnosti, alebo podľa miery . Pístová vývěva – historická konstrukce dnes se. Pracuje na principu posunu plynu po šroubu. Zařízení není složité, funguje v podstatě na stejném principu jako běžná vodní vývěva s tím rozdílem, že voda proudí v uzařeném okruhu.


Princip činnosti : Molekulám čerpaného plynu se uděluje přídavná hybnost v takovém směru, aby se pohybovaly ve směru čerpání , . Membránové vývěvy a kompresory firmy KNF Neuberger pracují na principu střídavého pohybu membrány, generovaného excentrickým kroužením ojnice . Výrobky - kapalinokružné vývěvy. Pro výrobu našich vývěv je nasazena nejmodernější výrobní technologie. Difblok pracuje ve spojení s . Shledav tedy, že dřevo pro svou pórovitosť k těmto pokusům se nehodí, vzal nádobu kovovou menšího rozměru a podoby duté koule, k níž opět .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky