čtvrtek 15. července 2021

Wc mísy stojící

WC mísy stojící , klozet, záchod nabízíme v zajímavých cenách, různých výrobců. Stojící WC, klozet LYRAplus 8. Výhodný set obsahující klasické moderní stojící WC a nádržku. Skladem, ihned k odběru ks.


Klozety stojící se spodním odpadem. Pro kombinaci s nízkopoloženou nebo vysokopoloženou nádrží.

Pro instalaci odpadu do podlahy. Volně stojící WC pro každou koupelnu a za skvělé ceny! Novinky, Podpora, SAPHO koupelny. WC kombi mísa s RIMLESS technologií splachování, s nádržkou včetně splachovací soupravy a . Montážní sada nutno dokoupit.


Výška WC mísy bez sedátka (cm) 39. WC a záchody závěsné i stojící za trvale nejnižší ceny. Podívejte se na nejnovější zboží z našeho sortimentu.


Zajímá vás WC stacionární nebo obecně WC do vaší koupelny?

Nasákavost vodou: podle normy. Každý si dokáže představit, že úklid pod zavěšenou WC mísou j záležitostí několika vteřin, zatímco očista prostoru kolem „nohy“ stojícího WC . Odpad: spodní Součástí WC mísy je gumová vtoková manžeta. Dále existují kombi klozety, kdy mísa tvoří jeden celek s nádrží na vodu. Mísa stojící delta wcp vodorovná. Nerezové mísy stojící a nášlapné WC SANELA.


Wc mísa závěsná sydney - eco. Toto WC je vyrobeno s bezokrajovou konstrukcí mísy ze skleněné keramiky v barevném provedení Alpine White, která úspěšně zabraňuje růstu a usazování . Keramická záchodová mísa bez sifonu, tzv. POZOR: WC sedátko je nutno objednat zvlášť - viz . WC,ukotvní pomocí čtyř šroubů ,. WC mísa Sanela stojící , nerez mat SLWN 05.


Invalidní WC klozety je vhodné kombinovat se sklopnými a pevnya. Tato keramická záchodová mísa bez sifonu, tzv. WC se vyznačuje speciální konstrukcí . Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz).


Splachovací systéHluboké splachování. Doprava ZDARMA platí na území ČR při hodnotě objednávky . Victorian Style je kolekce sanitární keramiky v retro stylu od firmy HOPA.

Všechny produkty z této řady mají měkké a zaoblené linie s klasickým a rafinovaným .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky