pondělí 30. srpna 2021

Žumpa 12m3

Cena je bez dovozu s osadením zdarma. Ponúkame na predaj nové betónové žumpy,vyrobené z vibroliateho betónu triedy B25. Z ekonomického hľadiska má taká žumpa význam iba vtedy, keď sa na vývoz. Možnosť prestavby na dvojkomorovú, ANO.


Jímka - žumpa samonosná, bez obetonování. Jedná se o typ plastové jímky o objemu 12m, která se užívá nejčastěji.

Má výhodu snadného uložení a . Vyrábame železobetónové nádrže pre využitie ako: žumpa , žumpy, pre močovku, hnoj, studne dažďovej vody,. BETÓNOVÁ ŽUMPA - DVOJKOMOROVÁ CENA : 9€. Rozmery betónové žumpy - dľžka m - šírka m - výška s doskou m. Sú určené špeciálne pre miesta s výskytom spodnej podzemnej vody Žumpa má dva plášte medzi ktoré sa vleje betón,.


VÝHODNĚ - jímka, žumpa , septik, nádrž na vodu. NAUTILUS je bezodtoková jímka určená k akumulaci odpadních vod z . Do pripravenej jamy sa betónová žumpa jednoducho uloží hydraulickým ramenom a. Pre bežné domácnosti sú určené varianty o objeme až m3.

Jednokomorová betonová žumpa je ideálním řešením zadržování odpadní vody v. PBS Jímka (septik , žumpa ) samonosná m3. Dopyt: plastová žumpa , m, ks, Hlohovec, 1. Skúste to tiež, služba je zadarmo. Ponúkame Vám žumpy a plastové nádoby vyrábané podľa vašich požiadaviek.


Nádrž na dešťovou vodu m3. Pro více informací o našich výrobcích a jejích použití prosím navštivte níže uvedené www stránky. Nabízená nádrž je konstrukčně řešena . Jímka , žumpa , nádrž na dešťovou vodu o objemu m3.


Levná plastová žumpa (jímka, nádrž) o objemu murčená pro obsyp pískem. Doprava zdarma po celé ČR i SR. Betonová jímka o objemu 12mje určena především pro vícečlenné domácnosti. Hlavní výhoda velkého objemu žumpy je nízká frekvence vývozu fekálií.


Plastová žumpa a odpadní jímka. Nami ponúkané betónové žumpy majú objem 4m- 12m3. Každá nádrž pozostáva z obyčajnej. Sklolaminátová žumpa je nádrž, ktorej korpus je z jedného kusu, čo umožnila nová patentovaná technológia.


Slovenskej republiky: nová betónová žumpa.

Pro umístění a provedení stavby se stanoví tyto podmínky: 1. Betónová žumpa od prevereného dodávateľa. Včasné dodanie podľa potrieb zákazníka. Napríklad 6mbetónová žumpa stojí 62- eur s daňou.


Premýšľa či nekúpi vačšiu, kôli, častému vývozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky