úterý 21. září 2021

Wc příčky

WC příček pro řešení školních toalet. Sociální zázemí v restauracích, supermarketech, . Nabízíme mobilní příčky a posuvné stěny nejvyšší kvality. Společnost ALSANIT najít produkty z širšího interiérový design průmyslu, především sociální zařízení. V rámci investic do vybavení nabídku na sanitární příčky.


I sanitární kabinky lze využít jako například převlékací kabiny nebo wc kabiny.

Lehká a 1 voděodolná dělící příčka zachovávající hygienickou . Motiv vytištěný keramickými . Tento systém splňuje nejvyšší nároky kladené na sanitární . Vyrábí se z FUNDERMAX desek s . Jsme dodavatelem kvalitních sanitárních příček, kabinek, převlékacích kabin, sanitárních přepážek a šatních skříněk pro veřejné i soukromé provozy. Zvolte sanitární příčky naší výroby – plně nahradí vyzdívané WC přepážky. CHARAKTERISTIKA A PŘEDNOSTI lehké montované sanitární příčky a zástěny včetně dveří mnohostranné dispoziční a technické uspořádání provedení přímo . Dovolte, abychom Vám představili nabídku našich služeb.

Zabýváme se především dodávkami a montážemi sanitárních příček , nebo-li wc kabinek, sprchových . Sanitární oddělovací stěny ELMAPLAN jsou výrobky z lehkých stěnových prvků, . Specialisté na projektování a výstavbu sanitárních staveb. DĚLÍCÍ PŘÍČKY PRO SANITÁRNÍ PROSTORY. Realizace dělících příček se provádí ve stavebně dokončeném prostoru. Stěnová podpěra 5pro sanitární příčky a 18mm.


Materiál nerez kartáčovaná, Ø61mm, Ø32mm, výška nohy spodní poloha 102mm, výška nohy horní . Skleněné sanitární příčky – luxusní a elegantní design, vhodné pro všechny typy. V sortimentu je několik typů těchto kabinek včetně provedení bez . WC kabiny, převlékací boxy, úklidové místnosti . Dodáváme hliníkové profily, kování skleněných dveří, bodové úchyty, nerezové madla a jiný sortiment pro sklo. Kroměříž, komplexní návrhy a realizace interiérů multifunkčních sportovních center, plaveckých bazénů a aquaparků. Interiéry šaten a sociálních.


Dětský bavlněný ručník hafan. RVR Jílové - sanitární příčky , sprchové kouty, zástěny - Firma dodává a montuje ucelený sortiment interiérových dveří a zárubní určených pro vnitřní využití v . Myslíte si, že sanitární dělící příčky . TEVA Opava – investor IMOS a.

Jak také ještě jinak mohou vypadat šatny Vašich zaměstnanců se můžete podívat zde. Prodáváme sanitární příčky , dveře, sprchové kouty, zástěny, koupelnové radiátory, šatní skříňky a převlékací kabiny, značky PALME a ELMAPLAN, vše včetně . Sanitární příčky nabízejí mnohostranné možnosti využití a variabilního uspořádání. Jsou vyrobeny z velmi odolných materiálů a mají dokonalou povrchovou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky