pondělí 6. září 2021

Zahradní hadice 20m

S tkaným vyztužením odolným proti tlaku. Zahradní hadice 20m - Vyhledávání na Heureka. Kvalitní výrobek pro zavlažovaní . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo . Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Samonavíjecí vysokotlaká zahradní hadice 20m s navijákem GS2(luxury). Vybaven vysokotlakou hadicí pro vodu z PVC dlouhou m. Uzavřená a samostatně stojící skříň na hadice Hozelock. I vrstva - černé PVC vnitřní vrstva, proti UV záření, proti . PVC s UV filtrem zabraňující usazování vodních řas.


Vhodná do prostředí o teplotě od -10°C do °C, odolná UV záření, vnitřní černá. Popis: Zelená pevná opředená . Naviják zahradní hadice Novaservis.

Kup teď 4Kč s dopravou 4Kč. Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a účinně o ně pečovat. Hadice s profilem Power Grip, m. S nově vyvinutým pružinovým systémem. Zboží lze objednávat pouze v těchto násobcích. Typ hadice (kategorie), Navíjecí buben na zahradní hadici.


Funguje na principu přizpůsobení tlaku vody, při napuštění vodou se roztáhnou až na . Flexibilní zahradní hadice Yoyo s novým patentem „Prodloužení“. PVC tlakově a tvarově stálá s velmi kvalitní tkaninou bez ftalátů a. Příslušenství: 3x spojka, 1x tryska. Při výběru zahradní hadice pro domácí zavlažování je kvalita a nalezení té. Velmi kvalitní průhledná zahradní hadice , která snese vysoké tlakové zatížení a při používání a přetahování se neláme. Dlouhodobě zachovává svou pružnost.


DAYE zahrunuje zahradní pistole, hadicové spojky, adaptéry, hadice, zahradní zavlažovače, ventily . Praktický vozík s navijákem na zahradní hadice se dodává s hadicí ? Ideální naviják na zahradní hadici do dílny, garáže i na zahradu. Ušetřete místo i čas při skladování hadice - hadici snadno vytáhnete z bubnu a sama se .

Třívrstvá zahradní hadice je pružná a odolná vůči UV záření. Vnitřní části jsou odolné proti řasám. Výztuž je vyrobena z polyesteru. Zapomeňte na těžké hadice, jejich nekonečné zalamování během používání a na následné stáčení.


Transparentní zahradní hadice Sprint, třívrstvá, vyztužená, odolná proti UV a proti ukládání řas v hadici. Díky svému kvalitnímu zpracování . Provedení: duše i plášť jsou čiré zelené. Použítí: Zavlažování, zahradnictví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky