čtvrtek 2. září 2021

Zámek bednový

Velkoobchodní a maloobchodní prodej pákových uzávěrů, bednového kování a petlic. Brankové a dveřní petlice, háky, kliky a vratové rozpěrné zámky. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny . Dodací lhůta: ks ihned k odběru .

NI - Bednový uzávěr uzamykatelný vis. Do sortimentu závěsů a zástrček patří zámek bedny. ZSK 70mm pu Zn ZÁMEK ZADLABACÍ, VRATOVÝ, PROTIPLECH. Kó Záruka, Dostupnost, Cena vč. Petlice se zabudovaným zámkem 76mm mosaz.


Uzávěry, petlice, bednové kování, pákové uzávěry malé, velké, nastavitelné, zamykací, nerezové, bednové. Zámek bedny bednový mm ZSK70.

Poptávka: zamykatelný bednový zámek , ks, Svitavy - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma. Bednové kování zahrnuje produktově nejrozsáhlejší nabídku firmy VORMANN.


Vormann Uzávěr bednový , 110x37mm, zinkovaný. Musel jsem je nějakým způsobem uzamknout a připevnit k motocyklu, volba padla na klasické bednové uzávěry se zámkem. Přejdi na stránku : › Kování, zámky. Zařazení: Zámky , kování Drobné kování Zástrče, petlice, závěsy, záv. Zařazeno do kategorií: bednové kování, bednový uzávěr, uzávěry, sklapky, krabičkové kování, zástrče, petlice, očka, pásy, závěsy, čepy, držadla, uzávěry.


A i jako firma oceníte dodavatele s kvalitními zámky na přepravky. Skutečně, bedňové uzávěry se využívají všude tam, kde je potřeba co . Bednový úchyt pozinkovaný sklopný, plocha cca 70xmm. Jedná se o standartní dodací lhůtu, v případě delšího dodání.


Majakplus - zámky ,trezory,kování. Prodej výrobků fireDirak - zámky , panty, těsnění pro kovovýrobu Pinet - panty, bednové uzávěry, mechanické a magnetické příchytky, drž. Všestranné zámky pro bedny, poklopy a postranice.


Specialista na zámky a kování.

Závěs válcový pozink, x mm. Spojovací technika pro profesionály. Montážní a obchodní činnost - stavební kování, nábytkové kování, zámky. Výroba stavebního kování - bezpečnostního, dveřního, okenního a bednového , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky