úterý 30. listopadu 2021

Wc s nádržkou

Jika LYRA PLUS klozet kombi, vodorovný odpad. Stojící WC , klozet LYRAplus 8. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . WC a záchody závěsné i stojící za trvale nejnižší ceny. KOMBIFIX předstěnový modul pro závěsné WC 42x8x109cm, s nádržkou Sigma.


Prohlédněte si sekci Sanitární keramika a nábytek a vyberte si WC.

Geberit Duofix - DUOFIXBasic pre závesné WC , s nádržkou Delta, pre ovládacie tlačidlá Delta - Alternativní výrobek k 111. WC s nádržkou na sedadle (1). Montážní prvek DuofixBasic pro závěsné WC , s nádržkou Delta (UP100), ovládání zepředu, pro ovládací tlačítka Delta. Duofix DUOFIXBasic pro závěsné WC , s nádržkou Delta, pro ovládací tlačítka Delta (450) - GEBERIT - Alternativní výrobek k 111. Piezo splachovač WC se speciálním antivandalovým krytem, včetně montážního rámu s nádržkou SLR 2 V DC . Najpredávanejšie - wc záchody kombinované.


Splachovací WC nádrž Jika TIGO s nádržkou proti orosení, boční přívo bílá . PACO WC misa kombi RIMLESS s nádržkou. Duravit kombi wc set D-CODE 3v1 .

Devil, WC gel, 400ml, s nádržkou. S nádržkou do steny UP32 ovládanie spredu, stavebná výška 1cm. Nutné doobjednáť zvlášť kotviacu súpravu 111.


KOUPELNY moduly pro závěsné wc GEBERIT 110. Kombi klozet - WC misa a nádržka. Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí. Technické informácie: Pre montáž závesného WC so vzdialenosťou upevnenia 18 . Předstěnové instalace) - Alternativní výrobek k . Pro zabudování do předstěnové instalace na částečnou nebo celou výšku místnosti před masivn. Podomítkový WC modul Geberit DUOFIX 111.


Informace o výrobku: rozměry: x 5cm. Pokiaľ si ďalej budete prezerať naše stránky, súhlasíte s využívaním Cookies. Viac informácií o Cookies vrátane informácie ako ich odmietnuť, nájdete tu.


Pre zabudovanie do predstenovej inštalácie na čiastočnú alebo celú výšku miestnosti pred masívnou stenou . WC nádržka JIKA TIGO , bočný prívod vody, vrátane nádržky proti oroseniu, biela ,. GEBERTI DUOFIX Speciál GE 111. WC kombi Paco RIMLESS technologií splachování. Prvok učený na montáž do bytových jadier panelových domov - Jadromodul.


Splachování WC mísy nehospodárnou nádržkou s možností spláchnutí.

WC , tak i pro mísy se zazděnou splachovací nádržkou. Pro tloušťku podlahy - cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky