pondělí 20. prosince 2021

Zápachová uzávěrka s kuličkou

HL vtok (nálevka) DNse zápachovou uzávěrkou a kuličkou pro suchý stav. Kondenzační sifon HL136N s kuličkou. Vodní zápachová uzávěrka pro odvod kondenzátu. Uvedené ceny zahrnují DPH a jsou . HL- vtok kondenzátu - vtok DN(nálevka) se zápachovou uzávěrkou - přídavný uzávěr proti zápachu pro suchý stav ( kulička ).

Kombinovaná zápachová uzávěra s kuličkou. Napojení hadice Oa Omm. Zápachové uzavírky (sifony) jsou jedním z důležitých prvků vnitřní. Servisní otvor pro jednoduché.


Minimální výška vodního sloupce v zápachové uzávěrce je 50mm (pro odvod dešťových vod s použitím (s kuličkou ), se spodním (i bočním) odtokem. Vtok kondenzátu HLse zápachovou uzávěrkou a přídavným uzávěrem ( kuličkou ). Nálevka AKS1Z s kuličkou pro odkapávající kondenzát DN32. Odvodňovací kalich – kulička.

Nálevka s kuličkou pro odkapávající kondenzát - kombinovaná zápachová uzávěra s kuličkou - napojení na odpadní trubku prům. Háčky pro lepší uchycení ke zdi. U podomítkových zápachových uzávěrek HL. HLKalich pro úkapy DNse zápachovou uzávěrkou a příd.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Mechanická zápachová uzávěrka ( kulička ) Připojení automatických praček a . Pro zachytáváflí odkapávajícího kofldeflzátu. Kofibiflovaflá zápachová uzávěra s kuličkou.


NÁSTĚNNÁ NÁLEVKA SE ZÁPACHOVOU UZÁVĚRKOU A KULIČKOU PRO . Podomítková zápachová uzávěrka pro pračky a myčky se vztlakovým uzávěrem ( kulička ), krycí deska z nerezové oceli 1x 1mm, montážní kryt v balení, . V případě odpaření vody (podlahové topení, nepoužívané byty atd.) kulička zaklapne otvor a zabraňuje . DN nebo DN (suchá záp. uzávěrka s kuličkou ) – např. Záruky Společnost Alca plast s. Zápachová uzávěrka se závitovým nátrubkem 1“, odpadní trubka d mm,. PODOMÍTKOVÁ VODNÍ ZÁPACHOVÁ UZÁVĚRKA pro odvod kondenzátu. Pisoárová zápachová uzávěrka odsávací .

Sifon pro odkapávající kondenzát - kombinovaná zápachová uzávěra s kuličkou - napojení na odpadní trubku prům. ERPADLO KONDENZÁTU - PRO VZT JEDNOTKU. SUCHÁ ZÁPACHOVÁ UZÁVĚRKA ( KULIČKA ). Uvnitř výrobku je pryžová kulička a nerezová pružina, sloužící jako zápachová uzávěra. Krytka slouží ke smontování celého výrobku, popřípadě jako otvor pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky