čtvrtek 30. prosince 2021

Zápalná šňůra cena

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Zelená zápalná šňůra o délce 5m a průměru 2mm. Vaše cena : Kč s DPH: 1Kč bez DPH: Kč Běžná cena s DPH.


Uvedená cena je za balení, které obsahu Ks. Fiber tube 1x- Palníky, Stopiny - zápalné šňůry.

Dvojlinka na cívce 2m mm - Palníky, Stopiny - zápalné šňůry. ZÁPALNICE 8MM 20×50m klubko. Vaša cena : € s DPH: € bez DPH. Zápalná šnůra zelená TOČENÁ 1metr.


EFEKT: Slouží k propojování výrobků. Stopina černoprachová s povrchovým hořením. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Informace o produktu stopina metr - zápalná šňůra v sekci Kompakty : kompakt ran - OHŇOSTROJE Krupička s. Please install the Flash Plugin. Ukázka hoření zelené zápalné šňůry o průměru . Nezapomeňte si přikoupit i další zajímavé produkty jako jsou zápalné šňůry , zapalovače,.


Regular price 14Kč Cena 9Kč. Internetový predaj zájazdov od renomovaných slovenských cestovných kancelárií. Dovolenka a zájazdy od CK Satur, Čedok,Kartágo Tours, Firo-tour, Aeolus a . Popis: černý střelný prach na izolační pásce.


Jednotky: kus je tvořen m. Kategória nebezpečia: P- predaj od rokov. Dec Generální štáb ve zdůvodnění nákupu tak obrovského množství zápalných šňůr MF DNES odepsal, že vojáci při výcviku spotřebují kilometrů . Parametry: Dostupnost: Skladem. Nabízíme vám zápalné šňůry sloužící k propojení různé pyrotechniky a také pochodně odolné vůči větru k bezpečnému odpalování pyrotechniky.


USD za necelou minutu a opět cena reagovala volným pádem . TK prodeji pouze na prodejně.

Bleskovice - 1m ( zápalná šňůra v komunikačce) CENA : 1- . Výrobce: Petardy, kompakty, konfety, ohňostroje. Cena : 35Kč Bez daně: 29Kč Cena ve věrnostních bodech: 35.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky