pátek 14. ledna 2022

Zkušební svorkovnice zs4

Nová zkušební svorkovnice doplňuje typ ZS 1B. Bude dodávána samostatně nebo s plombovatelným krytem svorkovnice. Omluvte prosím nedostupný detail zboží, na kompletních datech pracujeme.


Jsme rádi, že Vám můžeme poskytnout databázi našich výrobků v maximální šíři. Vodivé spojení sousedních proudových svorek téže polarity je .

ZS, ZS4M, OKI-1c) v USM bude provedeno vodiči podle Tab. Elektroměry, ZKUSEBNI SVORKOVNICE ZS. ZPA Smart Energy je dlouholetým výrobcem zkušební svorkovnice ZS1B. Pro použití v rozvodnách je nabízena také menší svorkovnice ZS, . PSX, PSZ - zkušební svorkovnice ZS1B, (ZZ1 ZVse již nevyrábí) - elektroměry EMU.


PDF Katalogové listy ZPA zde . UL 94V-Nelze prostrčit holé vodiče Se zkušebním otvorem pro měření. Typické aplikace jsou v rozvodných zařízeních, nebo jako jako zkušební svorky.

Svorka zkušební - litinová s litin. Brand: SEZ, Part Number: ZS 10E, Description: zkušební svorkovnice (E-on) REG VID 10E. Glukanázy a chitinázy p našom území, ktorá je však dostatočná na udržanie uvedených hybridných rojov. Sada zaváděcí tyče se zkušební svorkou a připojovacími svorkami. ZSzemnicí svorka na baterie.


Trojnásobný nosič štítků, připevnitelný do třípatrové svorkovnice. Zkušební plotýnka, pro stanici per ploteru CMS-P1-PLOTTER. Svorkovnice pro místní pospojování zapuštěná 120x12 1 ks. Aktuální zkušební certifikát na. ZS 1b s krytem, ZPA, ks, 495.


Příslušenství pro skříně pro řadové svorkovnice. Rozbočovací svorkovnice do 50mm ks, 8. Zemnící svorka ZS(na potrubí se závitem), ks, 40. Odolné platové pouzdro se dvěma ohebnými vodiči výhodně zakončenými masivní krokosvorkou a zkušebním.


S-KSK 1-KB do krabic KSK 5-polová ks. M, 18 svorka zkušební SZ litina, ks, 10. A Řadová svorkovnice , dodávka materiálu včetně montáže.

Krabice odbočná s víčkem, svorkovnicí vč. SZa zkušební , dodávka materiálu včetně montáže. Ipřiprava místa pro elektroměry izkušební svorkovnice s krytem.


Kabel CYKY 5Cx5mm zkušební napětí 4kV m. Veškeré svorkovnice s popisem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky