pondělí 2. května 2022

Zkratovací svorkovnice

Příčný můstek pod přepínací páky, 2pól. Zemnicí svorka s měřicí zdířkou, Ř mm. Sekundární obvody proudových transformátorů musí být zkratovány (v krytu svorkovnice ) bez. Do této kategorie budou průběžně doplňovány výrobky související s elektroměry a měřením elektrické energie.


Nyní zde naleznete zkratovací svorkovnice ZS1B . Pomocí svorkovnice pro měřicí trafa od firmy WAGO lze bezpečně odpojit proudové.

Zde se takto malé zkratovací svorkovnice používají. Vodivé spojení sousedních proudových svorek téže polarity je . Zkratovací propojka k řadovým svorkám (modulů), TSKA5. V katalogu nemáme podrobnější informace o zkusebni svorkovnice ZS1B. Tato nabídka od prodejce Amina_S byla archivována dne 04.


Zkušební svorkovnice Zs 1b výrobek Zkušební svorkovnice Zs 1b zkratovací. Příslušenství ke svorkovnicím. Pružinová svorkovnice do DPS, šedá.


Kategorie konektoru, Zástrčkový konektor na kabel.

Provedení konektoru, Zástrčka, rovná. Typ zapojení konektoru, Wire to board. Zásuvné systémové příslušenství CLIPLINE complete ke kontrole a zkratování měničů proudu i rozvodu potenciálu lze podle aplikace umístit uvnitř svorkovnic. Umax Imax vodič šířka jednoho pole (mm) materiál. Zásadní inovace v oboru řadových svorek.


Svorkovnice na DIN lištu - řada WSxx-DB - uchycení vodiče pru nou lamelou typ. HDO a zkratovací svorkovnice a zabezpečeny proti nedovolenému odběru elektřiny. Propojení měřicích transformátorů proudu, zkušební a zkratovací svorkovnice a elektroměru se provádí tuhým vodičem Cu o průřezu 5 . Jednopólová a vícepólová svorkovnice. Vergelijkbaar Testovací konektory. Další příslušenství: propojky hřebenového typu,.


IDC propojky, propojovací destička, otočná propojka, zkratovací vložka, stíněný konektor. Nepodařilo se odeslat dotaz k produktu. K montáži nepřímého měření se používá zkušební a zkratovací svorkovnice. ZS1B najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Popis svorkovnice a funkční desky klávesnice. Jumpery ( zkratovací propojky) Aa Aumístěné v zadní části klávesnice slouží pro nastavení adresy. Izolovaná zkratovací propojka 62(5) mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky