středa 4. května 2022

Zpětná klapka kg 125

Kanalizační zpětná klapka slouží jako ochrana proti vzduté vodě. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Zpětná klapka - pro instalaci ve vodorovném směru Ochrana během přívalových dešťů. KKL110DV, KLAPKA ZPĚTNÁ KG DN 1DVOJITÁ KARMAT s aretací obou klapek , Ks.


Jednouzávěrový systém zabraňuje zpětným průtokům. KKL1, KLAPKA ZPĚTNÁ KG DN 1KG -KLAP, Ks, 1.

Výsledkem jsou kanalizační trubky a tvarovky s dokonale hladkou vnitřní . Protizápachový sifon DN 1KG s čistícími otvory a ovzdušněním. Pro potrubí KG s vnějším rozměrem 125mm. Nabídka kanalizačních zpětných klapek pro ochranu budov proti zaplavení a vzdutí odpadních vod. KGZK zpětná klapka jednoklapková s aretací DN125.


Odpadní zpětná klapka pro KG potrubí 125. KGRE zpětná klapka DN 1FK100C0. ACO Zpětné klapky - pasivní ochrana proti zpětnému vzdutí.

Pokud jsou pračky, toalety nebo sprchy. Vhodné pro potrubí o dimenzi DN 5 7 10 1a 150. HL zpětná klapka DN1dvojitá s elektrickým uzávěrem HL712.


K dispozici: Zpětné klapky OTTIMA jsou určené k instalaci v potrubí dešťové. Dostupné rozměry: 1– 1– 1mm. Toto zařízení patří do skupiny . Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn. Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu. KG systém kanalizační (venkovní).


Je vybavena jednou nerezovou klapkou. Automatické zpětné klapky Quatrix- K série. Jednoduchá zpětná klapka Triplex-K-0. KDN 1zpětná klapka s koulí. Kvalitní zpětná klapka Dalap KTP 1s těsnící gumou a pro servopohon.


Ovládací páčku neponechávejte v mezipoloze. KG zpětná klapka DN1automatická, s ruční aretací polohy zavřeno. KESSEL Staufix jednoduchá zpětná klapka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky