pondělí 6. června 2022

Závitová spojka

Závitová spojka je určena ke spojování palcových závitů jak vnějších, tak vnitřních. Redukce přímá s vnějším palcovým závitem . PopisMateriál mosaz MS 58Pracovní tlak barPracovní teplota -20°C až 100°CPro rozvody vzduchu, vody, oleje apod. Pozinkovaná závitová spojka pro spojení dvou závitových tyčí či šroubů.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Závitová vsuvka z mosazi je na obou stranách opatřena trubkovým závitem. Systém pro snadnou opravu poškozené klimatizační trubky (hliník i ocel). Pomocí svorky stažené maticí a gumového těsnění lze vytvořit spolehlivý a trvanlivý . Délka závitu přes otvor v přepážce je mm, přesuvná kantramatka je široká mm Typu této spojky se také ř. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Kategorie: Závitové spojky niple.

Dostupnost: Skladem a na prodejně Rožnov. Zástrčkový systém pro rozvod stlačeného vzduchu. Jednoduchá a rychlá instalace . Dodáváme tvářecí a obráběcí stroje, kompresory, pneumatické nářadí, ohýbačky profilů, zakružovačky profilů, vrtačky, brusky dvoukotoučové a pásové, . Středisko Přeštice Hlávkova . Příklady použití v tlakových a . Konstrukce: mosazný korpus (MS), . GMS Most - GMS odborník na hadice. Prodlužovací matice pro spojení závitových tyčí. Profesionální přístup a kvalita.


Snadná a pohodlná manipulace. Vnitřní závit, výrobek je z mosazi. Specifikace a baleníTechnické dokumenty . Pistole-hadice stáčení techniky (výdejní stojany), vagonové stáčiště, autocisterny apod. Spojka pro sponu Victaulic, nerez. Preložiť slovo „ závitová spojka “ zo slovenčiny do nemčiny.


Praktická závitová spojka na hadici vhodná do zavlažovacích systémů v průmyslu, hospodářství a na zahradě.

Mosazná závitová spojka 33mm (G 1) závit -maxtechnika. Rychlé dodání a profesionální přístup.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky