čtvrtek 9. června 2022

Závlahové systémy hunter

Vitejte na stránkách automatických závlahových systémů renomované značky Hunter. Vitajte v E-SHOPE výhradného distribútora pre Slovenskú Republiku PROFESIONÁLNYCH závlahových systémov značky . Projekcia predaj a montáž závlahových systémov Hunter. Zpracujeme předběžný návrh na automatický závlahový systém pro vaši . Celý systém je ovládán řídící jednotkou, která v přesně nastavenou dobu .

Hunter , závlaha zahrady, závlaha trávníku. Automatické závlahové systémy Hunter. Instalace a servis závlahových systémů pro zavlažování trávníků, zahra parků, sportovních a komerčních ploch.


Projektujeme a realizujeme zavlažovací systémy. Specializujeme se na závlahy Hunter. Naše firma poskytuje široké portfolio zahradnických služeb a prací včetně návrhu zahra úpravy pozemků, pokládky travních koberců a stavby suchých zídek. Zajišťujeme servis zavlažování pro závlahové systémy zahra parků, .

Nabízíme založení automatického závlahového systému světové jedničky na trhu profesionálních závlah od firmy Hunter. Rekonstrukce, údržba a realizace zahrad. Trávník dělá zahradu, a proto pokud chcete mít krásnou zahradu, neobejdete se bez automatické . PGV-100GBL bez regulácie a cievky, 1. Jednou z nejdůležitějších podmínek pro stále krásnou zahradu je dostatek . Produkty a služby: rozprašovacie postrekovače, oblečenie s Logom, tienítka pre exteriérové stojacie.


Naše společnost se již let zabývá poskytováním komplexních služeb v oblasti. Dobrý den, jsme partnerská firma automatických závlahových . HUNTER - ZÁVLAHOVÉ SYSTÉMY , Šaľa. Jedná se o jednoho z předních světových výrobců . Tabulky základních parametrů dodávaných komponentů AZS.


Návrhy a realizace zahra jezírka, automatické závlahové systémy Hunt. Nabízíme automatické závlahové systémy Rain Bir Hunter, Toro a K-Rai. Tento systém umožňuje maximálně efektivní.


Ovládací jedotky máme rozdělené podle vstupního elektrického napájení na 9V bateriové a do zásuvky 220C 24V.

Speciální kategorii jsou bateriové 9v. Profesionální rotační postřikovače Rain Bir pro zátěžové závlahové systémy. Home ⁄ Závlahové systémy ⁄ Ventilové šachty a vodné zásuvky . Sekční ventil pro menší závlahové systémy.


Vhodný ventil pro zahrady, parky, zahradnická centra, zemědělsky využívané plochy, pěstebny, školky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky