čtvrtek 7. července 2022

Žlaby pro odvod vody

Liniové odvodňovací žlaby jsou s výhodou používány pro odvodnění různých zpevněných ploch okolo domů i dalších veřejných prostranství a . Venkovní žlaby jsou určené pro odvod vody pryč do kanalizace, nebo zkrátka jen na trávu či do kanálu apod. Odvodňovací žlab má klasický úzký a dlouhý tvar. Drenážní odvodňovací žlaby se používají pro odvodnění plochých střech, ozeleněných střech, teras a balkónu.


Zejména pro odvod vody z ploch s možností. LAB - velký se používá pro zpevnění dna melioračních kanálů a příkopů, jimiž protékají trvale nebo dočasně povrchové vody.

Slouží pro odvádění povrchových. Voda může být svedena buď do terénu . Lineární odvodňovací betonové žlaby 1mm široké s mříží z litiny a únosností 15. A(plochy pro pěší a cyklisty).


Vsakovací tunel GARANTIA Nevhodnější řešení pro vsakování dešťové vody u rodinných domů. Hlavní výhody systému velká schopnost pojmout přívalovou . ACO odvodnovací žlaby z korozivzdorných ocelí jsou navržené pro odvod kapalin z. Jsme významný dodavatel žlabů pro liniové odvodnění z polymerického betonu.

Liniové odtokové žlaby , jak napovídá název, jsou to délkové prvky, které se. Na místo mřížky pro odvod vody , existuje i provedení, kde vtok je . BG-FA Fasádní žlab s jednostrannou perforací je určený jako drenážní žlab pro odvod vody z podloží. MEA odvodňovací žlaby pro dům a zahradu slouží k odvádění dešťové vody ze. Likov GEIGER lapač splavenin pro odvod dešťové vody z okapového potrubí s . Sortiment systémů žlabů, svodů a držáků společnosti Borga zahrnuje vše, co potřebujete k zajištění bezpečného okapového řešení pro vaši budovu. Odvodnění vně dispozice s odtokem dešťové vody : a - na terén, b - do vsakovací jímky, c - do.


Pro odvod většího množství vody , vhodné i na delší vzdálenosti . C H- z polyesterového betonu pro odvod přebytečné vody. Je nezbytné dodržovat minimální sklony žlabů. Bezespádové žlaby , kteréodvádívodu vzávislosti na hyd- raulickém sklonu,jenž. Neměl by se navrhovat odvod vody skrz atikové konstrukce do vnějšího . Základní prvek pro odvod vody ze střechy. Střešní okapové žlaby Vám dovezeme po celé ČR.


ACO rozšířilo svůj sortiment o žlaby povrchového odvodnění z vysoce kvalitního plastu. Systémové řešení pro odvod vody. Extrémně lehký systém XtraDrain .

Tiskové zprávy, Pro média, Ke stažení,. Unikátní hloubka žlabu a kvalitní povrchová úprava pro dlouhou životnost a. Okapový systém SATJAM Niagara je optimálním řešením pro odvod vody z vaší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky